Розовото - доминиращ цвят на "Оскарите"

В съответствие с модните тенденции през този сезон червеният килим на тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Оскар" беше по-розов от всякога.

От разкошният модел на "Живанши", с който беше облечена актрисата Зоуи Салдана до грандиозните рокли на Армани, с които се откроиха Дженифър Лопез и колежката й Аманда Сейфрид, пастелните тонове показаха, че са синоним на мода и изтънченост.

Тазгодишните колекции на дизайнерите ясно откроиха култа към невинността и младостта. Това е затвореният кръг на звездите - да бъдат позитивни, но не прекалено много, което означава да внимават с цветовете. Любопитно е, че жените, който са дръзнали да "инжектират" малко жизненост в картината са избрали винения нюанс.

Розовото - доминиращ цвят на ОскаритеРозовото - доминиращ цвят на Оскарите



С червени тоалети се появиха актрисите Сигорни Уивър и Пенелопе Круз, която мина по червения килим с модел на Дона Каран.

Розовото - доминиращ цвят на ОскаритеРозовото - доминиращ цвят на Оскарите



Сред множеството сиви, розови и бледовиолетови рокли се открои Камерън Диас, която е избрала класическия сексапил с рокля на Оскар де ла Рента. Чарлийз Терон от своя страна предпочете никой да не я гледа в очите с модел на Диор, който неизбежно фокусира вниманието върху гърдите й. /БГНЕС

Розовото - доминиращ цвят на ОскаритеРозовото - доминиращ цвят на Оскарите

Снимки:
1. Зоуи Салдана, с тоалет на Живанши.
2. Дженифър Лопез, с рокля на Армани.
3. Сигорни Уивър.
4. Пенелопе Круз, с рокля на Дона Карън.
5. Камерън Диас, с тоалет на Оскар де ла Рента.
6. Чарлийз Терон, с рокля на Диор. БГНЕС