Burberry предизвикаха истински фурор при представянето на есенно-зимната си колекция в Лондон.

Burberry предприе глобална офанзива, излъчвайки ревюто си в 2D и 3D формат в Ню Йорк, Париж, Дубай, Токио и Лос Анджелис едновременно.

Към 4:25 следобяд, започна представянето на есенно-зимната 2010/2011 колекция на Burberry Prorsum*, пред хилядите зрители в залата и по целия свят. Колекцията "The Burberry Cadet Girls" на дизайнера Кристофър Бейли е първата в света, която се излъчва по този начин, а и една от най-добрите му.
Ревюто можеше да се следи и от интернет като желаещите да закупят модели от колекцията можеха да го направят директно от мрежата.

Моделите формираха "военен парад" облечени в актуални якета тип "летец" от овча кожа, обсипани с катарами и ципове, офицерски сака, тренчкот в каки и камуфлажни панталони.

Шоуто беше наблюдавано от много известни личности като Миа Васиковска, Ума Търман, Кейт Хъдзън, Клеар Дениз, Мери-Кейт Олсън – всички облечени в Burberry.

Burberry предизвикаха истински фурор в Лондон Burberry предизвикаха истински фурор в Лондон

Burberry предизвикаха истински фурор в ЛондонBurberry предизвикаха истински фурор в Лондон

Burberry предизвикаха истински фурор в Лондон Burberry предизвикаха истински фурор в Лондон



*Prorsum - думата идва от латински и значи "напред". Тя е добавена към логото на Burberry през 1901, а след това става запазена марка на британският моден гигант.

Снимки:

1. - 6. Модели на дизайнера Кристофър Бейли за Burberry.

Photo:vogue.com