Български модели заминават за участие на
Dubai Fashion Fiesta 2010

Fashion.bg

Български модели заминават за участие на Dubai Fashion Fiesta 2010 Днес, 15.02.2010 г. Юлия Юревич, Гери Дончева и Емануела Бадева, модели на агенция Expose Model, заминават за участието си в Dubai Fashion Fiesta 2010.

За представянето на новите колекции са поканени 16 световно известни професионални модели като Mис Великобритания, Мис Германия и Мис Индия.


Талантливите ни модели на бяха специално избрани от основателя на форума John Matthew. След блестящото представяне на Диана Иванчева миналата година България, в лицето на Expose Model, стана една от предпочитаните страни за партньорство.

Домакин на събитието е гигантският The Dubai Mall, който от 18 до 21 февруари 2010 ще се превърне в "световна витрина” на последните модни тендеции.

В модната фиеста участват колекциите на 25 световни дизайнери, които ще бъдат представени в различни категории дефилета: Haute Couture, прет-а-порте, вечерни тоалети, булчински облекла, парти облекла.

Български модели заминават за участие на Dubai Fashion Fiesta 2010Български модели заминават за участие на Dubai Fashion Fiesta 2010



Снимки:
1. Емануела Бадева
2. Гергана Дончева
3. Юлия Юревич