В новия брой на GRAZIA:

Ексклузивно интервю и фотосесия с победителката от “Евровизия” - Елена Папаризу – откровено за семейните традиции, многобройните братовчеди, любовта, мъжете, мечтите и Пипи Дългото Чорапче.

Споделено лято – по стъпките на няколко български звезди, които споделят най-щурите си летни фантазии пред GRAZIA. Още за любимия коктейл на Мис България 2005, Росица Иванова, мултифункционалната палатка на Силвестър Силвестъров и неговата по-добра половинка Мария, както и за любовта на Дими, Ива и малката Дара към вятъра и екстремните спортове. В специална ваканционна фотосесия на Елена Спасова.

Звездата Петър Антонов говори за новия си сингъл, любовта към България, както и за нещата, които го вдъхновяват. Още за семейството, киното, музиката, фантазиите, параноите...

Този месец редакторите на GRAZIA разсъждават върху секса и практикуването му в различни ситуации. И импровизрат върху темата: “Кажи ми как го правиш, за да ти кажа какъв си”. Издигат в култ флирта и ти дават съвет за това как да бъдеш секси без особена причина.

Последен писък в модата е Бразилия, или поне всичко свързано с тази далечна страна. Оше за триумфа на топлите и пастелни цветове, както и за култа към самбата. Лудите танци на пъстрия канавал в Рио. Виртуозните футболисти. Омагьосващата боса нова. И силното ароматно кафе.

Модни акценти на лято 2005 – попарт, пайети, сатен и каубойска романтика.

Кой е най-подходящият грим за лятото, какво е отношението на Ники Кънчев към курортната митология и защо е толкова жизнено необходимо да потърсим вътрешния си знак? Впрочем, що е то вътрешен знак? Отговорите ще намерите на страниците на GRAZIA.

Специален подарък – туника в три свежи цвята – зелен, син и розов.
Вече на пазара!