PRONOVIAS представи колекция 2010 на бала на топмоделите

Галина Кондова

И тази година испанският гигант Pronovias представи част от колекция 2010 на бала на топ моделите, организиран от Евгени Минчев, който се проведе в хотел "Шератон". Отбраните гости, сред които посланиците на Испания и Бразилия, както и клиенти на Pronovias се насладиха на красивите тоалети на най-големия производител на булчински и официални рокли в света.

PRONOVIAS представи колекция 2010 на бала на топмоделите

Креативният директор на марката - Мануел Мота и този път изненада с елегантни модели, нестандартни решения и нови идеи. Материите отново са естествената коприна и специално създадени дантели. При официалните рокли се лансират прибраните силуети или тип испански с волани, при които коприната е така обработена, че надолу воланите да падат като ветрило.

PRONOVIAS представи колекция 2010 на бала на топмоделите

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:
1. Мисис България Вселена 2009 – Елена Караколева, Анелия Петкова (в рокли на "Проновиас" и Мануел Мота) и техните съпрузи слизат от 12-метровия Хамър, предоставен от "Darlux").
2. Славка Занева, обственик на Gallerato и секретар на Lions club "Витоша" (в рокля на Мануел Мота), собственичката на бижутeрийната фирма SSG – Мирела Ненчова (в рокля на "Проновиас") и Елена Караколева (в рокля на "Проновиас" и бижута SSG).

Фото: © Архив "Bridal Fashion"