Пуснаха надуваем сутиен като алтернатива на козметичната хирургия

Fashion.bg

Пуснаха надуваем сутиен като алтернатива на козметичната хирургия

От днес на пазара може да се открие надуваем сутиен, предназначен да се използва като алтернатива на козметичната хирургия. Въздушните подплънки на сутиена дават възможност за увеличаване размера на чашката по всяко време. Освен това подплънките може да бъдат нагласени така, че да се надуват до желания размер, като след това трябва да бъдат пъхнати в сутиена, за да повдигат и поддържат бюста.

Последното "тайно оръжие" за жените е достатъчно малко, за да се побере в дамската чантичка. Цената на новия продукт е само £ 5 за чифт.

Сутиените с аеро възглавнички били пуснати на пазара тази сутрин в 156 магазина от веригата "Дебенхамс" в цяла Великобритания. Още в първия час фирмата е успяла да продаде 50 чифта онлайн и 180 чифта в магазините.

"Ако продължат да се продават с това темпо, което очакваме, то ние ще сме продали хиляди сутиени до края на деня", заявява говорител на веригата "Дебенхамс".

Според Анет Уорбъртън, ръководител на отдела за продажби на бельо в "Дебенхамс", тези сутиени са идеални за жените, на които им се налага много бързо да се приготвят за коледното парти веднага след работния ден. "Нашите предвиждания са, че жените във всички части на Обединеното кралство ще се снабдят с по един такъв сутиен в работните си шкафчета, който да влезе в употреба в подходящ момент", заявява Уорбъртън.