БГ Модна Икона 2009

* За първи път онлайн гласуване за най-елегантните българи
* * Крайният срок е 28 ноември 2009 г.

Популярното електронно списание „Fashion Lifestyle Magazine” с главен редактор проф. Любомир Стойков обяви своите номинации за най-елегантните българи през 2009 година. По десет красиви и впечатляващи с външността си жени и мъже ще се състезават за високия приз. Предложенията са на водещи лайфстайл и модни журналисти, редактори, издатели и продуценти от най-популярните печатни и електронни медии. Кои са дамите, класирани за електронния вот? Това са Албена Александрова, Алисия, Гала, Гергана Паси, Диана Любенова, Елена Петрова, Радост Драганова, Стефка Костадинова, Цветелина Бориславова и Юлияна Дончева.

Предпочитанията на водещите фешън журналисти спрямо мъжкия пол са за Благой Георгиев, Валери Божинов, Владимир Карамазов, Георги Христов, Димитър Бербатов, Миро, Ники Кънчев, Орлин Павлов, Пламен Константинов и Руши Видинлиев. Стотици фенове на перфектната външност се регистрираха и гласуваха още в първите часове и дни в класацията на „Fashion Lifestyle Magazine”. Финалът на „БГ модна икона 2009” ще се проведе в навечерието на Рождество Христово и Нова година, когато на изискано парти ще бъдат съобщени резултатите и връчени наградите. Експертната комисия от фешън и лайфстайл журналисти също ще избере своите фаворити, които заедно с победителите от онлайн гласуването ще се окичат с новата титла. Много фешън награди са предвидени от спонсори като „Лаваца”, „Квят”, „Триумф”, „Монни Десизо Монни”, „Сладкарници Неделя”, „Еймс Джи селебрити” и др.

Ето какво сподели по този повод главният редактор на сп. „Fashion Lifestyle Magazine” проф. Любомир Стойков: „Дълбоко се надявам, че нашата класация ще даде възможност да се отличат наистина най-елегантните и представителни личности сред нашите сънародници. Критериите за тяхното номиниране и избиране са изискан вкус, модерен стил, безупречна култура и професионален успех. Вярвам, че конкурсът „БГ модна икона 2009” ще допринесе за достойната оценка на оригиналните прояви на красотата и стила и заедно с това ще подейства отрезвяващо на проявите на безвкусица, пошъл вкус и вулгарна външност”.

Крайният срок за гласуване за българската модна икона на 2009 година е 28 ноември т.г., а интернет адресът е: www.fashion-lifestyle.net