Колко поразителен ефект може да има леопардовата шарка

   Поразителния ефект на леопардовата шарка

Все повече хора приемат по-екстравагантните идеи на модните тенденции и съчетават класическия стил с по-авангардни нотки.

В продължение на няколко сезона леопардовите шарки се опитваха да се наложат в света на модата, но през есен-зима 2009/2010 този класически принт успя да се наложи сред повечето дизайнерски колекции.
Не отсъстват и всички други петнисти нюанси.

Леопардовата шарка може да се срещне както при дрехите, чантите, обувките, ръкавиците, шаловете и бижутата, така и в козметиката, грима и дори в мобилните комуникации.

   Поразителния ефект на леопардовата шарка    Поразителния ефект на леопардовата шарка    Поразителния ефект на леопардовата шарка

Вече няколко знаменитости превърнаха тази тенденция в свое тайно оръжие. За да бъдат в крак с модата Клаудия Шифър, Риана, Ева Мендес, Наоми Кембъл, Дани Миноуг и Кейт Мос заложиха на нещо по-екстравагантно. Някой от тях са избрали традиционните модели, други пък са се спрели на петнистия дизайн в по-ярки цветове като червени и зелено.

Други звезди пък предпочитат да изглеждат по-дискретно и да използват свои допълнения и аксесоари. Вдъхновени от последните модни тенденции и съчетавайки с контрастни елементи, всеки може да постигне поразителен вид и да привлече погледа. БГНЕС

   Поразителния ефект на леопардовата шарка