Глория смени пет зашеметяващи тоалета на концерта-юбилей в зала 1 на НДК

Виолета Медарова

 Глория смени пет зашеметяващи тоалета на концерта-юбилей в НДК 22 октомври 2009 година е дата, която дълго ще се помни от почитателите поп-фолка. В зала 1 на НДК Глория отпразнува своя 15-годишен юбилей с пищен концерт. Примата на модерния фолк за пореден път доказа, че е номер едно. Името Глория винаги се е свързвало с най-хубавата музика, със стил и елегантност. Изпълнителката взриви публиката с хитовите си песни, със своя глас, както и с уникалната си визия. Глория смени пет прекрасни тоалета, изработени от модна къща "Принцес".

Тя започна концерта в с уникална тигрова рокля, специално изработена от моделиерките на "Принцес" Соня Атанасова и Силвана Данаилова. След невероятната балада "Можеш ли да ме обичаш" и не повече от 10-секунден антракт, по време на който се изяви балет "Магия", примата на поп-фолка излезе с втора рокля - златна и плътно прилепнала по нея. По време на народните изпълнения Глория беше в черен тоалет, след което в син, а на финала за изпълнението на песента "Хипноза" Глория бе в червено.

Тя се раздаде от сърце на почитателите си и го направи по начин, който само тя умее. Разбира се, не липсваха и изненади, едната от които беше нейната прекрасна дъщеря Симона. Майка и дъщеря изпълниха една от емблематичните песни на Глория - "Радост тревога". Уникална гледка, която успя да развълнува цялата зала. Гвоздеят на програмата беше дългогодишният приятел и колега на Глория - Азис. Кралят и Кралицата на поп-фолка нагорещиха “страстите” до огнено червено, публиката полудя. Всичко беше изпипано до най-малкия детайл.

Публиката не спря да аплодира певицата, и с пълно право. Трудно е да накараш 5000 души да станат на крака и да останат така цели три часа. Невероятно, шеметно, грандиозно - това беше юбилеят на Глория.

 Глория смени пет зашеметяващи тоалета на концерта-юбилей в НДК

Снимки © Модна къща "Принцес".

 Глория смени пет зашеметяващи тоалета на концерта-юбилей в НДК