Горещи предложения за студения сезон

Силвия Мадина

Модерна, секси и неустоима, новата колекция на Miss Triumph предлага горещи модели за есенно-зимния сезон. Стилна визия, оригинални форми, иновативни цветови вариации и изтънчен дизайн – това са характеристиките на моделите от колекция есен-зима 2009/2010 на Miss Triumph. Тe предлагат на всяка фешън-почитателка предизвикателно пътешествие в необятния свят на модата, тенденциите и индивидуалността. Стартът на сезона е белязан от новите цветови попълнения на популярната серия Miss Sexy & Crazy и от сериите Miss Fame, Miss-Hippie-Girl, Miss Chill-Out и Miss Late Night. Младите модни почитателки могат да бъдат каквито си пожелаят – спортни и дръзки; романтични и чувствителни; или “просто” поразително сексапилни.

Цветната младежка линия Miss Fame, чийто дизайн се базира на успешната линия Miss Sexy & Crazy Cotton, е перфектен старт за новия сезон. Поразителните спортни комплекти от сив и черен памук в стил 80-те години на 20 век, чиито буен нрав се допълва от свежите хоризонтални ивици в ярки цветове, няма как да останат незабелязани. Хитови предложения от тази изискана тема са модерното боди с тесен колан и набрано деколте и сутиенът със сменящи се презрамки в цветовете на дъгата. Оптималеният комфорт и завладяващите детайли като фината златиста тока на бодито, яркият неонов колан на спортните шорти и асиметричната кройка на хипстeра превръщат линията в „задължителна” за всяка млада почитателка на модата.

Колекцията Miss Hippie Girl очарова със смесица от стилни носталгични нотки и пленителен чар в стил Лолита. Изпълнена с цветове и живот, тя включва линиите Miss Hippie Girl и Miss Folklore. Изящната дантела в жълт минзухарен цвят, игривите фини принтове на цветя, както и леката миркофибърна материя придават на моделите от Miss Hippie Girl Collection романтично-есенно излъчване. Подплатеният сутиен, който е базиран на успешната линия Miss Daydream, се предлага до размери с чашка “D”. Това, с което моделът Miss Folklore се отличава, е неговата запазена етно стилистика, както и еластичните материи с високо съдържание на памук – гаранция за неповторимо удобство. Младежката фешън визия е още по-предизвикателна, благодарение на контрастните бродерии в два цвята и сексапилния повдигащ сутиен с чашки с триъгълна форма. В огнено червено или загадъчно черно, моделите от линията ни изпълват с очаквания за една чувствена зима.

Снимки:
1.Miss Fame
2.Miss Hippie Girl
3.Miss Folklore
Фото: © Triumph