Сутиен от бонбони представи он-лайн магазин

 Сутиен от бонбони представи он-лайн магазин


Вкусен сутиен от разноцветни бонбони представи най-новия он-лайн магазин за секси бельо у нас IVET.BG.

Бельото пасна страхотно на изваяното тяло на топ-моделът и участничка в “Сървайвър 2” Цвети Разложка. “Идва ми да го изям”, коментира тя преди да излезе на сцената в клуб “Dolls” в Студентски град.

Пред гости и журналисти бяха представени четири колекции на IVET.BG – “Funny”, “Seductive”, “Romantic” и “Be aggressive”. Топ-моделите на “Евромоделс” пък влязоха в ролите на камериерка, зайче, непокорна ученичка, палава съблазнителка и хищна хиена. “Мис България Вселена 2006” Галена Димова закри ревюто.

Най-бурен с аплодисментите бе консулът на България в Италия Тодор Стоянов, който веднага отсече, че "българките са най-красиви". Той отчете и удобството да се пазарува по интернет, практика, отдавна разпространена на Ботуша.

 Сутиен от бонбони представи он-лайн магазин


Сред гостите бяха “Мисис България 2008” Галина Недялкова, собственичката на мебелни къщи “Varano” Наталия Караянева, Евгени Минчев, Митьо Крика, собственикът на Евромоделс Стилиян Чомаковски, бизнесмени и цял куп журналисти.

Водеща на вечерта бе популярната телевизионна журналистка и режисьор Нина Никол. За най-големите късметлии имаше и томбола с награди, а сред печелившите бяха и Ваня Кирова и Мариола Милушева от “Евромоделс”.