NIVEA Bath Care – разнообразие и нежна грижа във вашата баня

NIVEA Bath Care превръща водата в нежна грижа. Душ геловете и пените за вана от NIVEA Bath Care осигуряват оптималната грижа за всеки тип кожа и превръщат ежедневната рутина в истинско удоволствие. Продуктите са разработени на базата на нова усъвършенствана Aquasoft формула.

Изключително ефикасната формула NIVEA Aquasoft поддържа естествената влажност на кожата. Защитава я като възстановява ензимите и при редовна употреба регулира естествения хидролипиден баланс на кожата. В резултат кожата е копринено гладка и мека.

Вода и Грижа

Водата олицетворява чистотата и спокоен, здравословен живот. Но сама по себе си, тя не е достатъчна грижа за тялото. Единствено правилно подбраните продукти гарантират добро почистване и спомагат за естествената красота.

Тяло и Душа

При редовно взимане на душ, вие не само почиствате кожата от замърсяванията, бактериите и потта, но и подобрявате общото състояние на тялото. Това е особено необходимо днес, когато влиянието на околната среда често са не само от физиологично, но и от психологическо естество.

Кой е най-подходящият продукт за мен?

От правилният избор на продукт зависи дали ще се чувствате добре. Изборът се обуславя от няколко фактора: тип кожа, правилно приложение и, разбира се, вашите собствени предпочитания. В зависимост от настроението си изберете крем-пяна за вана или освежаващ душ гел.

Нямате време за специални грижи?

С продуктите NIVEA това не е проблем. Те съдържат всичко, от което се нуждае вашата кожа. Активните съставки ще овлажняват кожата ви, дори когато не разполагате с достатъчно време. Получавате едновременно усещането за пълен комфорт и пълноценна грижа.

Новата серия Feel at Home Line

Серията Feel at Home Line на NIVEA Bath Care ви помага да се освободите от стреса. Успокоява тялото и душата. Кожата ви е приятно овлажнена, усещането за хармония е възстановено.

Серията включва пяна за вана с мляко и мед и релаксиращ душ гел.

Душ геловете NIVEA осигуряват специална грижа на тялото и превръщат ежедневното измиване в удоволствие. Благодарение на формулата Aquasoft, кожата съхранява естествената си влажност и е особено мека и еластична.

Пени за вана са чудесен начин да се погрижите за себе си и кожата си. Активните съставки на крем-пените за вана NIVEA обгръщат кожата с мека пяна и нежен аромат, отмиват умората и отпускат тялото.

Пяна за вана с мляко и мед – Изключителна комбинация от отпускаща пяна за вана, мед и мляко за тяло NIVEA. Особено подходящ за суха кожа.

Релаксиращ душ гел – С нежен аромат и екстракт от слез.