Нов магазин на Ariston S отвори врати в София

*От началото на 2009 година компанията значително увеличи пазарния си дял чрез интензивни инвестиции в маркетинг и развитие на търговската си мрежа

Нов ултрамодерен магазин, в който ще бъдат представени всички марки на водещата българска модна къща Ariston S, официално отвори врати в София на ул. „Витоша” 58. Вътрешно архитектурните решения, подчинени на принципа “пространството е лукс”, са дело на италианския дизайнер Antonio Venturella. Използваните в магазина материали отразяват високото качество на марката, а удобната мека мебел подтиква към спокойствие и дава възможност за продължителни модни консултации. Постоянно променящите се теми на колекциите поставят винаги нови акценти за окото на клиента.

Нов магазин на Ariston S отвори врати в София

Г-н Синабов, изпълнителен директор на Ariston S: “Продължаваме политика към откриване на нови търговски позиции, и това е съвсем обяснимо. Магазинът на ул. „Витоша”, проследява стратегията ни за изграждане на стабилна верига представителни обекти в страната, обединени от ориентирана към клиента концепция и модерен дизайн. Въпреки ситуация в страната, следваме икономическата си програма, заложена в началото на 2009. Това е 11-тият представителен магазин и 5-ти поред от началото на годината, след обектите, открити в Русе, Варна и София. Появата на Ariston S на емблематична търговска улица, каквато е „Витоша”, е достатъчно показателно за позициите на нашите марки в предлагането на висококачествена дамска мода“.

Нов магазин на Ariston S отвори врати в София

До момента компанията разполага с четиридесет търговски обекта и единадесет фирмени магазина в цялата страна, които за 10 години се превърнаха във фаворит на всеки, който търси да закупи висококачествени дамски облекла.

През тази година се предвиждат инвестиции в четири други обекта, също в по-големите градове. Очаква се през следващите няколко години Ariston S да продължи експанзията си в страната. Модната къща планира до края на 2010 представително присъствие във всеки областен град.

Нов магазин на Ariston S отвори врати в София