Coiffure Beauty със специален брой за булки и младоженци!

  Coiffure Beauty със специален брой за булки и младоженци!

За да бъдем полезни на всички, които мечтаят да изглеждат зашеметяващо в сватбения си ден, подбрахме идеи и професионални съвети от майстори на прическата, грима и маникюра, водещи дизайнери и експерти в областта на козметиката. Насладите се на прекрасните фотосесии, възползвайте се от компетентните съвети и изживейте своя неповторим ден.

Нашето предложение за сватбени прически сме нарекли „Той и тя”. Ясно е, че булката е звездата в сватбения ден, но това не пречи на младоженеца да бъде също толкова суетен и неотразим.

Оформянето на мъжката прическа трябва да бъде съобразено с костюма, чертите на лицето, както и със стила на самото празненство. Грешка е подстригването да се остави за последния момент, защото на косата й е необходима около седмица, за да слегне. Хармонията между младоженците трябва да струи и от прическите им, които следват една линия и обща концепция.

Булката ще блести на празника с елегантна визия, съобразена с роклята, чертите на лицето и модните тенденции. Нашето предложение е с лек ретро привкус. Надяваме се да ви хареса. Създатели на прическите са Любомир Моллов и Нора Дянкова.

Coiffure Beauty Coiffure Beauty

Coiffure Beauty Coiffure Beauty

  Coiffure Beauty със специален брой за булки и младоженци! Още предложения: „Футболни съпруги” – колекция на младата фризьорка Пепи Арнаудова, „Божествена грация” на Десислава Колева, колекция на салон МАГАМА, както и на фотографа Владимир Балевски.

В броя можете да видите и предложения от модна къща Astella Fashion Atelier и Fede Fashion Studio.

От Англия – Steven Carey Artistic Team с елегантни и в същото време авангардни предложения за сватбения ден.

Интервюта: със Стефан Берда от Intercoiffure France, специален гост на Третите годишни награди Coiffure Beauty; с Пино Зарела, собственик на италианската марка за професионална козметика Jalyd; с Мария Антониета Миглиета, гост-демонстратор на италианската компания Lisap.

Чете още за:

Мода

Оскар де ла Рента – Класика в бяло. „Без съмнение 21 век е векът на жената – силата й в днешно време е неописуема.“ Роклите му отново изпъкват с класическа визия, разчупена от внимателно подбрани детайли.

Тенденции – Красиви и драматични – булчинска мода от световните модни подиуми в Ню Йорк, Барселона и Милано.

Козметика

Малко повече кислород – В ежедневието рядко се замисляме за значението на кислорода поради простата причина, че го приемаме за даденост. Но какво ще се случи, ако тази даденост започне все повече да ни липсва? Отговорът ни дебне в смога на големия град или докато чакаме пред кабинета на лекаря с поредната алергия.

Здраве

Здрава усмивка – Красивата усмивка има по-голямо въздействие, отколкото си мислите. Ослепително белите зъби и свеж дъх играят решаваща роля, особено когато казвате заветното „Да!“.

Спасение от шиповете – Понятието шип е подвеждащо, защото ни насочва към представата за остри костни израстъци, които причиняват болка чрез бодеж. С тях обаче могат да се справят кинезитерапевтите, само им се доверете.