Наталия Гуркова и Стилиян Иванов със съвместен проект

Новият проект на режисьора Стилиян Иванов и Наталия Гуркова се казва “Те са!” и ще привлича огромната аудитория на YouTube и Facebook, пишат от ПРофайл.

Всяка седмица в 24 минути ще бъде представяна знакова за България и света личност или тема. Утвърдени в своята област хора ще говорят за пътя си към успеха, като това не винаги ще бъдат добре познатите лица от екрана.

Наталия Гуркова и Стилиян Иванов със съвместен проект

Предвид Интернет средата за разпространение и архивиране на проекта, която предполага дълговременност, а не телевизионна “еднодневка”, Наталия и Стилиян ще търсят индивидуалните отговори на вечните въпроси: колко струва успехът, какво е любовта, за какво са ни приятелите, нужен ли е бракът, защо изневеряваме, важна ли е кариерата, цената на славата, страхът от смъртта, значението на парите... за тези, които са постигнали много и имат всичко в очите на другите.

Не само това! Някои от изданията на формата ще разглеждат теми, като нашите корени, смисъла на изкуството, бъдещето на хората...

“Те са!” е документ на нашето време, който ще се реализира под формата на интервюта в типична за госта среда - работно място, места за забавления и почивка, на борда на самолет или яхта...

Наталия Гуркова и Стилиян Иванов със съвместен проект

Изданията ще бъдат субтитрирани на английски език, допълват още от ПРофайл.

Снимки: Profile international