"Ивет Фешън" представиха Новите Красиви на светско парти

Знаковият календар на агенцията BELLES NOUVELLES е посветен на френското кино Модна агенция „Ивет Фешън“ официално представи новите лица като звездите на календара си за 2019 г. Зашеметяващите модели, поемат водещата роля в тазгодишното лимитирано издание, озаглавено BELLES NOUVELLES (НОВИТЕ КРАСИВИ), вдъхновено от френското кино през 70-те години и посветено на колоритната история на парижката мода и на характерните факти, свързани с тази епоха. Всеки месец показва класически кадър и с него по оригинален начин описва интересни истории и любопитни моменти от времената, в които Бриджит Бардо беше истински идол.

Новите музи на „Ивет Фешън“ застанаха пред обектива на култовия фотограф Васил Германов, облечени в стила на Сандра Клинчева, а за грима и косата на моделите се погрижиха Елиза Попова и Парашкев Тодоров – Финчи. Кадрите са заснети, както в студио, така и на различни локации в София. Тази година страниците на легендарния календар ще красят Деси Савова, Илона Александрова, Александра Митева, Таня Послийска и София Маджарова.

„Има нещо много специално в тазгодишната тема, която създава неустоим и почти магически баланс между класическо и съвременно. В основата на всеки образ се открива богатата история на някои от тези най-обичани френски филмови звезди от 70-те, които са представени по начин, който е ултрамодерен и същевременно излъчва оригиналност и стил. Това е невероятно красиво творение и то ясно показва, че въпреки че това време е отминало, неговите символи са все още актуални и харесвани до днес“, коментира Ивет Григорова собственик на агенцията.

Тази година "Ивет Фешън" заедно с E&S Watches and Jewellery презентираха новият си календар на модно парти в club Teatro. Луксозното тематично издание се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Агенцията събра най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди, както и журналисти от водещи медии. Водеща на събитието бе очарователната синоптичка Нора Шопова, а партито бе подгрявано от румънския топ-диджей DJ Sava, поп звездата Шая Хансен и балет Nova. Всички гости се сдобиха и с емблематичното издание на агенцията.

Предстоящата 2019г. ще бъде много специална за „Ивет Фешън“, тъй като агенцията ще отпразнува своят 25-годишен юбилей.

Модното парти се осъществи с подкрепата на: E&S Watches&Jewellery, Duni Royal Resort, KT International, VP Brands, Avendi, Moroccanoil, Corte Dilleto и ProConsult.

Фотокредит от партито: Виктория Сиракова

МОДЕЛИТЕ ОТ КАЛЕНДАРА:
Александра Митева: Изгряващата звезда на Ивет Фешън с черти напомнящи топ моделът Адриана Лима. Александра вече работи изключително успешно в България, а съвсем скоро и извън страната. Интерес към нея проявяват едни от най-големите агенции по светам, някои, от които в Париж, Милано и Буенос Айрес.

Деси Савова: Червенокосата Лолита е едно от най-популярните лица на българския моден небосклон. Лицето й гледа от реклами, множество модни фотосесии, каталози. Нейната запазена марка са огненочервени коси и нацупени устни. Красавицата от Костинброд вече прави първите си ангажименти извън България – в Париж, Милано, Лондон, Лисабон, Атина. Една от най-големите агенции в Америка DT Management сключи договор с Деси.

София Маджарова: София с нейната уникална красота и ярка индивидуалност успява да впечатли агенции от Париж, Лондон, Барселона.. Тя прави дебюта си на седмицата на модата в Лондон. Снимала е и за английската Grazia. Безспорно най-интересните и великолепни лица на Ивет Фешън, София e висока 178см в оригинално лице и открояващи я татуировки по ръцете. София направи седмиците на модата в Лондон, Париж и Милано. Работи за клиенти като Iceberg, Roberto Cavalli, Helmut Lang.

Таня Послийска: Последната победителка от конкурса Ивет Фешън Топ Модел набира скорост в модните среди. Таня е на 19 години и вече мина през модните столици Милано, Париж, Лондон, Рим и взе участие в седмиците на модата там. Красавицата бе една от звездите в култовата лондонска марка Dаxx, а след това бе част и от каталога на бранда. Следващата дестинация заведе Таня в Париж, където тя имаше контракт с модна агенция Crystal.

Илона Александрова: Илона е само на 15 и е изцяло отдадена на училището, но през уикендите с удоволствие застава пред фотообективите на едни от най-известните фотографи в страната. Младата красавица обожава света на модата и мечтата й е един ден да работи като модел в Париж и Ню Йорк.