Вижте кой е новият Мистър Менхънт

Един от най-коментираните персонажи в риалити формата "Фермата" Асен Митев ще представи България на най-престижния мъжки конкурс за красота в световен мащаб - Manhunt International. Вчера колоритният модел взе участие на "Менхънт България 2018" и го спечели. След по-малко от две седмици той ще замине за Голд Кост, Австралия, за да представи страната ни на световния финал. Голямото събитие е между 26 ноември и 2 декември.

Мистър Менхънт

Митев, който е известен в шоу средите и като Алехандро се конкурира с още 13 участника. Те дефилираха в три тура - по спортни облекла, бански и официални дрехи. Журито, което определи победителя беше в състав - звездната диетоложка и риалити звезда Енджи Касабие, бившата Мис България Елена Ангелова, пиарът Атанас Лазаров - организатор на конкурса и лицензианта на марката Ирина Папазова. В избора на новия Менхънт се включиха и представители на модните марки Vilebrequin и Mondo.

Мистър Менхънт

Изпълнителите ВенЗи и Арти бяха част от музикалното оформление на събитието в клуб "Олигарх", като поздравиха гостите с последните си хитове. В ролята на водещ перфектно се справи Деси Цонева.

Мистър Менхънт

Мистър Менхънт

Мистър Менхънт

Мистър Менхънт

По настоящем "фермерът" Асен е фитнес модел. Неотдавна той взе участие в най-престижното състезание за фитнес модели провело се в Лондон в зала О2, където забиват едни от най-големите звезди от музикалната сцена. На конкурса Митев се класира на 11-о място от общо Топ 25.