Сгодената Ариана Гранде прекрати връзката си с Пит Дейвидсън

Ариана Гранде е взела „финалното решение” да се раздели с годеника си Пит Дейвидсън, съобщава "Контакт мюзик". 25 годишната певица и комедиантът са развалили годежа си, след като го обявиха през юни, само месец след като започнаха да излизат.

И източници съобщават, че това решение е било взето от Ариана, която е станала „емоционално недостъпна” след смъртта на бившия ѝ приятел Мак Милър, който почина през септември.

Сгодената Ариана Гранде прекрати връзката си с Пит Дейвидсън

Близки до двойката казват: „Ариана направи финалното решение. Най-после осъзна, че не беше правилното време за тях и Пит е невероятно съсипан. Той продължава да е невероятно влюбен в нея. И иска целият му свят да се върти около нея, но тя е емоционално недостъпна. Той разбира, че тя е на лимита си от натиска, който всички и всичко около нея ѝ оказват. Имаше дни, в които тя искаше да избяга от света и просто да намери малко мир, тишина и спокойствие и Пит трябва да й даде това пространство без любов.”

Макар и разделени те остават „истински влюбени” едни в друг, но певицата наскоро обяви, че има нужда да се погрижи за себе си, и че има нужда от време, за да се излекува.

Източници споделят, че „Ариана и Пит не са планирали тази абсурдна раздяла, но и двамата знаят, че това е правилното решение за тях сега. Техните приятели и семейства ги подкрепят, а екипът на Ариана смята, че трябва да ѝ даде време да се излекува.”

„Те се сгодиха, защото и двамата почувстваха моментална връзка и дори след като се разделиха те остават истински влюбени. Но времето наистина засегна техните планове и за тях стана невъзможно да са заедно…. Те имат много специална връзка, отчасти защото Пит беше до Ариана по време на болезнените моменти от живота ѝ. Тя винаги ще му бъде благодарна”, казва близък до певицата човек.

Ариана и Пит не са спирали да си говорят, след като решиха да се разделят и източници предполагат, че двойката може да се събере в бъдеще.

„Те не са спирали да си говорят, след като решиха да се разделят и те планират да се опитат да останат близки приятели и може би един ден и повече от това. Те останат позитивни за бъдещето, където те ще бъдат най-добри приятели, но все още не са отхвърлили възможността някой ден да възобновят връзката си”, казва източник.

БГНЕС