Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"

В наши дни, модата е придобила един по-друг оттенък - който носи нещо различно, уникално и оригинално е модерен. А какво по-уникално от рокля с твой дизайн?

Най-големият моден портал в България - Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля". Конкурсът ще се проведе от 17 септември до 17 декември 2018. Няма ограничения за възрастта на участниците. Роклите са изключително подходящи за деца и за техните майки.

 Най-големият моден портал на България - Fashion.bg обявява конкурс

Конкурс за рисунка / дизайн


Разпечатайте приложения темплейт във формата на рокля http://cdn.fashion.bg/template14.pdf и върху него нарисувайте дизайн на роклята. Няма ограничение за използваните материали - бои, моливи, пастели. Възможно е да се направи също колаж от снимки (ако имате права за ползване на снимките) или файлът да се обработи на компютър. Необходимо е ние да получим дизайн върху предоставения от нас темплейт.

Ще бъдат раздадени 6 награди - 5 рокли по ваш дизайн и 1 калъф за телефон с ваш дизайн. Избраните дизайни ще бъдат по преценка на организаторите.

Всички участници ще получат 20% отстъпка ако желаят да закупят роклята, която са нарисували от https://www.fashion.bg/shop

Теглене на наградите:
22.10. - 1 рокля
22.11. - 1 рокля
15.12. - 3 рокли и 1 калъф за телефон

Снимките на вашия дизайн върху темплейта изпращайте на адрес office@fashion.bg

За повече информация разгледайте
https://www.fashion.bg/shop/как-да-поръчам-рокля-по-свой-дизайн#

Роклите, които вече участват в конкурса можете да видите тук http://kakseoblichame.fashion.bg/Нарисувай-си-рокля