Сървайвъри откриха “острова на съкровищата” в центъра на София

Италианската компания Morellato Group - глобален лидер в модната бижутерия и дизайнерските часовници, подари на София изключителен бутик - „Morellato", чрез който ще предостави на клиентите си есенция на най-доброто от италианския стил.

Витрина и интериор на бутик „Morellato

След успеха на бутиците „Morellato" в над 50 страни - последния от които бе открит през октомври в Ню Йорк на Пето Авеню, „Morellato” отваря официално врати и в София.

Витрина и интериор на бутик „Morellato

Витрина и интериор на бутик „Morellato

Събитието бе уважено от много отбрани журналисти и специални гости, сред които сървайвърите – Али Алиев и неговата дама, Иван Димитров, Ваня Бонева, Спас Стоянов; тв звезди – водещите на “следобед с TV7”, дамите от модното предаване “Огледала”; господата Евгени Минчев и Наско Лазаров, както и стилни бизнес дами.

Евгени Минчев, Соня Стоянова и Виолетка Минкова

Ефектно декорираните като подарък врати на „Morellato" Boutique, бяха „разопаковани” лично от г-н. Кристиано Де Матеис – мениджър на Morellato Group. Разбира се, моментът бе отпразнуван не с друго, а с шампанското на звездите Moet&Chandon и тъмната, разтопяваща се магия на бонбоните “Линдор”. Най-обичаното шампанско в света е част от всеки празничен миг.

Ценителите на качеството и достъпния лукс, ще могат да направят коледните празници незабравими с часовниците, бижутата и аксесоарите на марките: Morellato, Sector, Just Cavalli, Roberto Cavalli, Miss Sixty, Molecole и PZero Tempo, предлагани в бутика.

Али Алиев и Галена

Компанията „Morellato” с годините се превърна в символ на качество, стил и внимание към детайла в сферата на бижутата и часовниците. Тя не само създава тенденции в модната индустрия, но благодарение на инвестициите в сериозни проучвания и иновации, се наложи като лидер на световния пазар.

Седемдесет и пет години опит са в основата на зашеметяващия, но достъпен лукс – комбинация от високо качество и изящество на детайла.

Красивите момичета на Morellato подават специални подаръци на VIP гостите

„Морелато Group” цени високо индивидуалността на всеки от своите клиенти и вярва, че чрез продуктите си – приятен микс от ексцентричност, блясък и фантазия, може да превърне простотата на ежедневието, в нещо наистина специално!!!

Снимки:

1. - 3. Витрина и интериор на бутик „Morellato", София, бул. „Витоша” №53
4. Евгени Минчев, Соня Стоянова и Виолетка Минкова
5. Али Алиев и Галена
6. Красивите момичета на Morellato подават специални подаръци на VIP гостите