Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са се оженили? Двойката е била забелязана в обредната зала на съда в Ню Йорк в четвъртък 13.09.2018 г., предполагаше се, че са там, за да вземат разрешителното си за брак, но сега стана ясно, че щастливата двойка е решила да се ожени тогава и планират тържество с приятели и роднини в Канада, което вероятно ще се състои в следващата седмица, съобщи "Контакт мюзик".

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин се ожениха

Източник е споделил пред списание "Пийпъл", че "те продължиха напред, без да слушат никого. Ще имат голямо празненство пред Господ и всички, които обичат."

Джъстин потвърди годежа си с Хейли само няколко дни след като и предложи по време на пътуване до Бахамите миналия месец.

Изглежда Хейли от своя страна е избрала да остави кариерата си на малко по-заден план, за да може да прекарва повече време с годеника си.

Попитана защо не е приела повечето от ангажиментите свързани със Седмицата на модата в Ню Йорк тази година тя отговори "опитах се да ги подбирам, защото исках да имам време, което да прекарвам почивайки си и да бъда със семейството и годеника ми." БГНЕС