Класически шик, разнообразни цветове и естествени материи за мъжа през есента и зимата

В моделите за този сезон дизайнерите на Andrews Fashion Studio преплитат класическия шик, разнообразните цветове и естествените материи. Колекция Есен/Зима 2009 е създадена за динамичния и съвременен мъж, за неговото делово ежедневие и за свободното му време. Моделите са функционални и удобни. Естествени тъкани и материи, премерени детайли, изчистен силует – по този начин дизайнерите на мъжкото модно студио създават образа на съвременния мъж – елегантен, но и спортен, със самочувствие и усет към модата, стилен и защо пък не и екстравагантен.

МАТЕРИИ: студена вълна, памук, кадифе, коприна, кожа

ДЕСЕНИ: каре, райе, рибена кост, туит, флорални мотиви

ДЕТАЙЛИ: разнообразни кройки, вградени бродерии, щампи, двойни яки, подчертани джобове, пагони

ЦВЕТОВА ГАМА: черно, сиво, кафяво, бежово, мастиленосиньо, тревистозелено, червено, бордо, лилаво, розово, жълто

Andrews Fashion StudioAndrews Fashion Studio

КОСТЮМИ: При костюмите българската модна къща залага на класиката – максимално опростени модели без излишни детайли. Представени са и различните нюанси на синьото и бежовото, по-цветните идеи включват карета. Материята, която предпочитат дизайнерите на мъжкото модно студио е 100% вълна. Саката са вталени близо до класическата линия, закопчаването е едноредно с две копчета, силуета е изчистен, актуални са саката на раета и каре-елементите. Панталоните са прави, без баста

РИЗИ: Ризите са от 100% памук. Сиво, бежаво, бяло и черно са ключовите цветове. Набляга се и на райето, а ако сте от хората, които винаги са в крак с модните цветове, може да си изберете риза в розово, лилаво или бордо. Интересна визия придават различните модели яки и бродерии, а спортните ризи са раздвижени с различни декорации.

ВРАТОВРЪЗКИ: Допълнение към деловия костюм този сезон е вратовръзката. Материята е естествена коприна, предлагат се ефектни модели в актуалните ярки цветове.

ПУЛОВЕРИ: Пуловерите са от мека, луксозна и невероятна на допир вълна. Моделите са най-разнообразни и ще задоволят и най-капризните клиенти. При тях и при жилетките прави впечатление съчетанието на цветове, от класически дискретните до по-свежите като зелено, розово и жълто. И този сезон модерни са ромбовете и райетата, а за свободното време са разработени пуловери, обогатени с щампи.

Andrews Fashion StudioAndrews Fashion Studio

ДЪНКИ: По италианска кройка, класически модели и по раздвижени. Цветовете са синьо, черно, индиго, лъскави нишки със специална обработка са акцентът в някои от моделите, индивидуални елементи като капси, ципове и кръпки подържат актуалните тенденции и правят сезона още по-интересен.

Andrews Fashion StudioПАЛТА: Палтата са от вълна и кашмир. Кройката е класическа, с три копчета, а акцентите падат върху детайлите: скрито закопчаване, външни джобове, двойна яка и колани. Интересно хрумване на дизайнерите е използването на кожа при джобовете и ръкавите. Алтернатива на палтото е тренчкотът – елегантен вариант за връхна дреха, който предлагат модните спецове.

ЯКЕТА: Не само палтата, но и якетата ще бъдат супер актуални тази есен и зима, според новата колекциа на модното студио те са топли, удобни и модерни.

АКСЕСОАРИ: При коланите дизайнерите наблягат на висококачествени кожи, моделите са класически и спортни. Използват се интересни елементи с помоща на множество капси и ресни. Цветните шалове са модерни този сезон и придават стил и елегантност.

ОБУВКИ: В две линии: официална и спортна, материалът е естествена кожа. По-интересна визия придават комбинациите на кожа и набук.

Това е колекция, която съветва мъжете, че най-важното е да останат верни на индивидуалния си стил и да излъчват мъжественост, вътрешна лекота и самоувереност.

Снимки:

Модели на Andrews Fashion Studio