БРАЗИЛСКО И ФРЕНСКО СА НАЙ-ХУБАВИТЕ ДУПЕТА НА СВЕТА

* Мелани Нунес Фронковяк и Сайба Бомботе са новите победители в световния конкурс „Покажи ми твоето „Слоги”
* * Достойно представяне на Биляна Йотовска и Мартин Медникаров

Париж – София

Любомир Стойков

В Париж приключи финалът на световния конкурс „Покажи ми твоето „Слоги” (известен още като конкурс за най-хубавото дупе на света), организиран от младежката линия „Слоги” на прочутия гигант за бельо и бански костюми „Триумф”. Победители станаха 20-годишната Мелани Нунес Фронковяк (Бразилия) и 27-годишният Сайба Бомботе (Франция). Всеки от тях получава по 15 000 евро плюс едногодишен рекламен договор със „Слоги”, а заедно с това и изключителна застраховка на скъпоценните задни части.

Най-хубавите дупета на света – победителите в конкурса на „Слоги” Мелани Нунес от Бразилия и Сайбе Бомоте от ФранцияНай-хубавите дупета на света – победителите в конкурса на „Слоги” Мелани Нунес от Бразилия и Сайбе Бомоте от Франция

Събитието се проведе в парижкия спортен център “Club Quartier Latin” и бе водено от легендарния бивш водещ на „MTV” Рей Кокс. В изключително оспорваното състезание участваха 45 конкуренти от 26 страни от целия свят. Българските финалисти – Биляна Йотовска и Мартин Медникаров се представиха достойно и елиминираха половината от участниците, като достигнаха до полуфинала.

Мелани Нунес, Сайбе Бомоте и Адриана Карембьо след обявяването на резултатите от конкурса на „Слоги”

Журито беше председателствано от ослепителната Адриана Карембьо – топмоделът с най-дългите крака, а сред членовете се открояваха прославения френски астронавт от Европейската космическа агенция Паоло Несполи, който летя в космоса с бельо "Слоги", оригиналният художник Стан Мърмър, шефът на френското издание на списание "FHM" Ломиг Гийо, Майкъл Райс от "Invista" (компанията, която е собственик на материята "Licra"), Томас Херайнер - управляващ директор на "Слоги" и миналогодишните победители на финала в Мюнхен - нашата чаровна сънародничка Кристина Димитрова и румънеца Андрей Андрей. По време на шоуто беше показана и най-новата колекция бельо и бански костюми на „Слоги”, пролет-лято 2009 година. Конкурсът и артистичната програма се състояха на сцена, специално построена върху басейна на елитния спортен клуб, а кабинките за преобличане и неизбежните интериорни атрибути за салоните за плуване бяха находчиво използвани в оригиналната сценография.

Българските финалисти Биляна Йотовска и Мартин Медникаров Адриана Карембьо и Любомир Стойков

Снимки:

1. и 2. Най-хубавите дупета на света – победителите в конкурса на „Слоги” Мелани Нунес Фронковяк от Бразилия и Сайба Бомботе от Франция.

3. Мелани Нунес Фронковяк, Сайба Бомботе и Адриана Карембьо след обявяването на резултатите от конкурса на „Слоги”
4. Българските финалисти Биляна Йотовска и Мартин Медникаров
5. Адриана Карембьо и Любомир Стойков
Фото © Любомир Стойков

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

ВИДЕО: