За булките на пролет 2018

Изпълнен със свежи модни предложения за булките на пролетта, в новия брой на сп. Булка ще откриете идеи за мечтаната сватбена рокля, прически и грим. Радина Кърджилова - лице на корицата, представя тоалет и тиара от Bridal Fashion на Atelier Pronovias. Моделът е от шантили дантела, с клонки от магнолия и ръчно шити кристали, съчетани с бижутата от бяло злато, рубини и диаманти на италианския бранд Magerit от SSG. В интервю за изданието, тя споделя как е семейният живот, майчинството и какво е вдъхновението й като артист.

За булките на пролет 2018

На фокус в пролетния брой на сп. Булка са и над 55 модни предложения за абитуриенти с актуални колекции за Нея и за Него за празнична, безгрижна и секси визия. В броя ви очакват новости за грим, парфюми, грижа за лице, тяло, коса и други женски тайни, които ще ви превърнат в звездата на специалния ден.

От страниците на любимото списание ще научите коя е “Булка на годината” в Конкурса за 2017-та и нейните подгласнички. Ако се нуждаете от помощ в организацията на тържеството, темата на сватбата, тортата, поканите, кулинарния подпис, подаръците и всякакви тънки детайли около трепетното събитие – отговорите ще намерите в пролетния брой на БУЛКА!