Топ храните за Свети Валентин

Когато става въпрос за празник като Свети Валентин, ние го свързваме с романтика, вкусна храна и хубаво вино. На този ден, на почит е червеното вино, поднесено с красиви ястия. Влюбените хора, обикновено са много креативни в това как да изненадат своята половинки и как да направят деня, незабравим. foodpanda подбра подходящите храни за 14 февруари.

Топ храните за Свети Валентин

Шоколад - шоколадът се смята за най-романтичния десерт. На този ден всяка трета двойка си подарява шоколад под формата на сърце, букет с шоколадови бонбони или луксозна бонбониера.

Плодове - плодовете са естествен афродизиак и са предпочитани на този празник. Може да поднесете плато с отбрани плодове или да направите нещо по-креативно като забучен с различни плодове ананас.

Брускети със сьомга - брускетите могат да бъдат поднесени както като предястие, така и като основно. Изрежете ги под формата на сърце, намажете ги с крема сирене, поставете сьомга и поднесете.

Черен хайвер - за ценителите на по-изисканите изненади е подходящо хубаво шампанско с черен хайвер.

Ягоди със сметана - ако сте от традиционалистите, заложете на класически романтичен десерт, а именно ягоди със сметана. Така никога няма да сбъркате с избора си.

Фондю със сирена - на този ден може да си позволите и по-нетипични за ежедневието ви неща, например класическото за Швейцария фондю. Направете го с добре подбрани и вкусни сирена.

БГНЕС