Световно известни дизайнери за първи път в България на Luxury Weddings Expo 2018 по покана на Енджи Касабие

Като част от програмата на Luxury Weddings Expo 2018 и по покана на Енджи Касабие, ще представим и две ревюта от световна величина – на „La Bourjoisie” и Akl Fakih. Марая Кери, Дженифър Лопез, Никол Шерзингер, Ники Минаж, Ким Кардашиан, Паулина Рубио и Кат Грахам са само част от клиентите на двете модни къщи. Това, което със сигурност посетителите могат да очакват е зрелищно шоу, незабравима емоция и аванградни дизайни, поднесени с огромна доза професионализъм, вкус и финес.

Световно известни дизайнери за първи път в България на Luxury Weddings Expo 2018 по покана на Енджи Касабие

Вече 3 години Luxury Weddings Expo е най-мащабната за региона B2B конференция, насочена към професионалисти в сферата на сватбената и събитийната индустрия. За нас доверието, което хилядите посетители ни гласуват ежегодно е от изключително значение. Затова и се стремим всеки път да показваме нещо ново, да се надграждаме и да бъдем наистина полезни за хората в бранша – било със съвети от световно признати професионалисти или с дискусии за последните тенденции.

Тази година не е изключение – мащабът на програмата и участниците, които успяхме да привлечем, ще накарат и най-прагматичните сред нас да тръпнат в очакване. Посетителите на Luxury Weddings Expo 2018 ще имат възможност да видят и участват в множество мероприятия – лекции, мастър класове, семинари, уъркшопи, съвети на професионалисти, стилисти и имидж-мейкъри, демонстрации на грим, прически и бижута, фото изложби, сладкарски дегустации, състезания, томбола и няколко модни ревюта, които ще накарат всички да затаят дъх.

Модно Ревю - „La Bourjoisie”
Световно известната модна къща пристига за пръв път в България, за да представи фината и провокативна природа в дамската мода. Дизайните на „La Bourjoisie” са като легенда за бляскавия и ориенталски изток, преплетен с финия и изтънчен стил на запада. Тяхна е и зашеметяваща сватбена рокля, която диетологът Енджи Касабие носи на своята сватба. Една красива приказка от „1001 нощи“, която може да превърна всяка жена в митична богиня. Именно затова моделите им са едни от най-бляскавите и запомнящи се тоалети, носени от звездите на червения килим в Холивуд.

За модното си ревю по време на Luxury Weddings Expo, „La Bourjoisie” обещават, че ще покажат висша мода на световно ниво, провокативни и запомнящи се дизайни и ще създадат на подиума красива магия под звука на високите токчета, която ще плени всички нас.

Модно Ревю - Akl Fakih
Неподправения и провокативен стил на Akl Fakih му носи световна слава, простираща се от дворците в арабския свят до глобално известни модни изложения. Дизайните му са носени от бизнесмени, принцове, знатни особи и модели. Стилът му е повлиян от класиката при мъжкото облекло в симбиоза с автентични източни акценти, които превръщат артикулите му в център на внимание на всяко изложение.

В рамките на Luxury Weddings Expo 2018 ревюто му ще се фокусира основно върху джентълмените. Всяка крачка с неговите костюми издава стилна, автентична мъжественост и незабравимо усещане за аристократизъм. Моделите при дамите пък преплитат фината елегантност с открояващи се авангардни елементи, комбинация, напомняща стихийната женска природа. Alk Fakih пристига в София за пръв път и гарантира, че модното му ревю ще пренесе аудиторията в едно наситено със стил измерение, в което смелите и оригинални изненади няма да бъдат с пестени.

За повече информация и участие в изложението:
https://www.luxuryweddingexpo.com
За контакти:
Мария Драгижева
office@luxuryweddingsexpo.com
+359 888 242460, +359 897 723282