Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Естествената красота и връзката с природата са акцентите в лимитираното издание

От централата на „Ивет фешън“ официално разкриха цялостната си идея и визия за емблематичния си календар през 2018. Това ще е седемнадесетото му поредно издание, а в него централна роля имат новата вълна от модели на най-успешната модна агенция в България. Почитателите на естествената красота ще се насладят на 12 интригуващи и уникални страници, дело на модния фотограф Васил Германов известен със своите живи и динамични фотоси. Той привнася своя уникален поглед и креативност в календара и е създал едно истинско произведение на изкуството. Пред обектива му застанаха Кристияна Петличка, Павлина Енева, Александра Сиракова, Илона Александрова, Габриела Гочева, София Маджарова, Милица Борисова, Реа Ангелова, Деси Савова, Таня Послийска, Ванеса Тонова и Магдалена Митева. Стилист на фотосесията е талантливия Цветомир Горанов, за косите на моделите се погрижи топ-коафьора Иван Валериев, а грима е дело на Ана Андреева.

Календарът на „Ивет Фешън“ за 2018 г. е посветен на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална красота и връзката с природата. Страстта и стила на моделите на агенцията проникват през всяка една снимка и пресъздават зашеметяващи образи. Снимките са продължили два дни и са реализирани край язовир Искър и Бистрица. В някои от кадрите момичетата позират с красив бял кон, любезно предоставен от конна база Adgor.

„За мен календарът е преди всичко удоволствие, предизвикателство и харизма. Аз съм уверена, че изданието за 2018 г. превъплъщава всички тези качества. Беше удоволствие да работим с моделите и целият екип от професионалисти. В навечерието на неговото представяне съм истински развълнувана, че ще бъде показан пред отбрана аудитория и ще донесе празнично настроение и удоволствие на всички ценители. Идеята ни бе да покажем новите лица на агенцията, които тепърва тръгват да превземат световните модни сцени. Защото именно те със своя уникален и съвършен вид, ни правят щастливи, дават смисъл и стимул да живеем сред красотата“, коментира Ивет Григорова собственик на агенцията.

Традиционно в края на годината, най-успешната модна агенция в България - "Ивет Фешън", презентира новият си календар. Той е луксозно тематично издание, което се пeчата в лимитиран тираж и е комплимент към всички клиенти и партньори на агенцията. Календарът е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Календарът на „Ивет фешън“ ще бъде представен на модно парти в club Carrusel на 20 декември. Агенцията ще събере най-успешните свои модели, популярни лица от родния шоубизнес и корпоративните среди. Събитието ще бъде подгрявано от аренби звездата Тита. Всички гости на партито ще имат привилегията първи да получат емблематичното издание за 2017г.

Предстоящото модно парти се осъществява с подкрепата на Duni Royal Resort, хотел „Родина“,конна база Адгор, строителна фирма Arteks, водка Alaska Purity, вина Pixels, фитнеси 360 Health Club, минерална вода H2O, козметика Moroccanoil, сладоледи Coppa della Magga.

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МОДЕЛИТЕ ОТ КАЛЕНДАРА:
Деси Савова
Червенокосата Лолита е едно от най-популярните лица на българския моден небосклон от една година. Лицето й гледа от реклами, множество модни фотосесии, каталози. Нейната запазена марка са огненочервени коси и нацупени устни. Красавицата от Костинброд вече прави първите си ангажименти извън България – в Париж, Милано, Лондон, Лисабон, Атина. Една от най-голите агенции в Америка DT Management очаква Деси на тримесечен престой в града на ангелите.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Александра Сиракова
Модел само от няколко месеца, блондинката премина като гръм през модните столици – Милано, Барселона, Атина. Появи се на страниците на гръцкия Harper’s Bazaar. Родената в Торонро българка вече стяга куфарите за Токио, където ще работи с една от най-престижните агенции Parfe.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Ванеса Тонова
Ванеса Тонова е вече популярно лице на европейския моден пазар и Жена на годината, в категория модел – класацията на сп.Grazia. Въпреки ръста си от 172 см, тя бива предпочитана заради невроятното си нежно излъчване. Снимала е известни модни списания като L'officiel и iMute. В чужбина Ванеса работи с едни от най-добрите модни агенции като Unique Models Denmark, Fashion Мodel Мanagement и Blow Мodels Barcelona.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

София Маджарова
Модел от само една година, София с нейната уникална красота и ярка индивидуалност успява да впечатли агенции от Париж, Лондон, Барселона.. Тя прави дебюта си на седмицата на модата в Лондон. Снимала е и за английската Grazia. Безспорно най-интересните и великолепни лица на Ивет Фешън, София e висока 178см в оригинално лице и открояващи я татуировки по ръцете. София направи седмиците на модата в Лондон, Париж и Милано. Работи за клиенти като Iceberg, Roberto Cavalli, Helmut Lang,. предстоящите й ангажименти ще я заведат в Ну Йорк и Лондон.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Милица Борисова
17-годишната красавица е новото попълнение на Ivet Fashion. Не отнема много време обаче тя да започне да работи в Милано и Париж. Тя е презентирана от някои от най- добрите агенции по света като Fusion NY, Oui Paris, Blow Barcelona, Brave Milan. Високата 178см., брюнетка вече на страниците на списания като Amica и Marie Claire и част от каталозите на известният моден бранд Desigual.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Реа Ангелова
18-годишната блондинка е едно от най-свежите лица в модния бизнес, макар и съвсем малка тя вече беше в Милано за ангажимент. Зеленооката софиянка е 176см и следващите ангажименти ще я заведат в Сеул и Истанбул.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Таня Послийска
Последната победителка от конкурса Ивет Фешън Топ Модел вече набира скорост в модните среди макар и едва 18 годишна. Таня вече мина през модните столици Милано, Лондон и Рим и взе участие в седмиците на модата там. Красавицата бе една от звездите в култовата лондонска марка Dаxx, а след това бе част и от каталога на бранда. Следваща дестинация ще заведе Таня в Париж, където тя ще работи с модна агенция Crystal.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Кристияна Петличка
Високата 182 см блондинка се занимава само от две години с моделство, а класическата й красота не остава незабелязана от модният елит. Бившата волейболна състезателка, в момента е един от най-успешните български модели в Милано. Изгряващата звезда на Ivet Fashion направи първите си ангажименти в Париж и Хамбург и Барселона, а следващата й дестинация е Лос Анджелис.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Павлина Енева
Един от най-добрите модели на Ивет Фешън. Павлина е базирана в Ню Йорк, където е с една от най-добрите агенции в цял свят Marilyn. Миналата година Павлина беше част от кампанията на Dolce&Gabbana, взе участие в седмицата на модата в Лондон, Милано и Париж. Красивата пловдивчанка е висока 178см и грее от страниците от страниците на едни от най-престижните издания в света - Harper’s Bazaar, Grazia, Elle, Rodeo Magazine, Vanity Fair и т.н.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Габриела Гочева
19 годишна красавица от Ямбол е едно от най-новите лица на Ивет Фешън. Високата 175см блондинка е вече в Лондон, където се справя с първите си моделски ангажименти.

Новите лица на „Ивет фешън“ блестят в календар за 2018г.

Магдалена Митева
Невероятната 19-годишна старозагорка е едно от най-красивите лица на българския моден пазар. Висока 174см, брюнетката вече работи в Милано, Атина, Токио, Сеул и Истанбул. Студентката по журналистика се готви за следващата си дестинация – модната столица Париж.

Илона Александрова
За първи път в 17-годишната история на култовия календар на Ивет Фешън, агенцията включи една изгряваща звезда – Илона. Тя е само на 14 и е изцяло отдадена на училището, но през уикендите с удоволствие застава пред фотообективите на едни от най-известните фотографи в страната. Младата красавица обожава света на модата и мечтата й е един ден да работи като модел в Париж и Ню Йорк.