Нора е Playmate Of The Year 2017

13 членно жури избра носителката на най-желаната титла в Бълагиря, чиято първа работа е била мажоретка на националния отбор по волейбол. От тогава тя има два типа любими мъже – волейболисти и ....други!

Най-новото и любимото младо семейство Петканови – Алекс и Дани, бяха водещи на дългоочакваното събитие. Цяла вечер те сияеха на сцената на Megami Club-Hotel Marinela с две впечатляващи визии, дело на дизайнерите Мариана Папаличева и Стоян Радичев. Въпреки огромния интерес и безбройните желаещи да станат част от шоуто, само отбрани гости и ценители на женската красота успяха да видят дългоочаквания финал на Playmate Of The Year 2017. За уникалната атмосфера на гостите, се погрижиха безупречните домакини и официалните спосори на събитието –Бритиш Американ Табако, винарска изба „Братя Минкови, Jean Paul Myne, Клуб W, Navi Shoes, Junona, Sponsor Boutique, Bedroom Beauty, Terra Spa, 360 Health Club, Cosmetic Plus, D’queen, BG Security, Johnnie Walker, Red Bull, Руски Стандарт, Green Line, Coca-Cola и Qwell.

Нора е Playmate Of The Year 2017

Момичетата запалиха истински пожари на сцената. В първи тур претендентките направиха истински еротично шоу по... чушки и лимони. Не, не се шегуваме! Те бяха облечени с уникално бельо, напрвено специално за тях от FUMAMI и секси токчетата на NAVI Shoes. Във втори тур, кандидатките се разходиха с бляскави тоалети от JUNONA и отговаряха на сериозни и провокативните въпроси на журито. И тъй като за взискателния столичният елит винаги иска най-доброто, организаторите бяха подготвили музикална изненада в лицето на младите, но талантливи изпълнителки Яница и Глория от дует Double Voice.

Нора е Playmate Of The Year 2017

Както винаги, журито беше критично и оценяваше претендетките по сексапил, харизма, интелект и сценично поведение. Председател беше известният столичен адвокат Мариана Брага. Заместник председател на елитната комисия беше собственикът на ресторант GreenLine и създател на здравословната линия GreenLine – Петя Раева, а секретар – Любен Дилов-син. Членове на журито бяха още Мария Бонева, директор на CodeFashionTV, Мартин Карбовски, регионалният мениджър на „Виктория груп“ Пламен Хутов, президентът на най-модерните в момента веган продукти за коса Жан-Пол Мине – Мауро Ди Клаудио, Камен Каменов - представител на винарска изба Братя Минкови, Христо Зарянов, Жени Калканджиева, Златка Димитрова и „Playmate 2016” – Маги Бадер. След сериозно гласуване, те избраха победителката и нейните подгласнички. Всички участници получиха подаръци от марката KENZO, предоставени от Cosmetic Plus, веган продукти за коса на Jean Paul Mine, бижута от Sponsor Boutique, целогодишна карта за фитнес от 360 Health Club, продукти от марката Green Line, както и специални подаръци от Бритиш Американ Табако и винарска изба „Братя Минкови“ – розе Jamais Vu.

Нора е Playmate Of The Year 2017

Момиче на Megami Club – Hotel Marinela стана Даная, която получи ваучер на стойност 1000 лв. консумация. Носителка на лентата в категория PLAYBUNNY стана Миглена, която получи наградата си лично от Златка Димитрова. Русото миньонче получи бутикови бижута и едноседмична почивка с яхта на френската ривиера, осигурена лично от Христо Сираков. REPLAY момиче стана Ива, която получи ваучер от 500 лв за ресторант GreenLine, лично от Петя Раева. Пламен Хутов награди победителката в категория PLAYNET – Марешка, която получи два уикенда в хотелите на „Виктория Груп“ в х-л Пампорово и Royal Castle Елените, както и маркова чанта Dqueen. Камен Кирилов награди PLAYGIRL – Даниела, която получи уикенд за двама в шато „Братя Минкови“. PLAYSTAR беше неотразимата актриса от „София Ден и Нощ“ Анна-Мария. Тя получи наградата си лично от Мауро Ди Клаудио – луксозни продукти за коса Jean Paul Mine на стойност 800 лв. и уикенд за двама в Рим.

Нора е Playmate Of The Year 2017

Да си Playmate Of The Year наистина е привилегия и една от най-сексапилните българки, носителки на титлата Маги Бадер го доказа. И след като на накяолко пъти изрази от сцената носталгията към бързо отлетялата една година от притежанието на титлата, тя обяви името на новата носителка на най-желаната титла в България - Нора Недкова. Нора е на 24 години, от Варна, но учи маркетинг в НБУ. Занимава се с танци и моделство. Хората, които я познават знаят, че тя е истински пожар. А тези, които не я познаваха – снощи се убедиха в това. Нора е от момичетата, които знаят, какво искат и как да го постигнат.
„Винаги съм мечтала да съм на световна сцена. Знам, че съм родена за това и мястото ми е тук.“, споделя емоциите си веднага след награждаването. Определя се като дете в тяло на лъвица. И наистина е такава – честна, по детски, но искрена и пряма, както само тя си знае. Голямата награда на Playmate Of The Year 2017 са 20 хил. лева и екстравагантна маркова чанта Dqueen.

Очаквайте ексклузивната фотосесия с победителката на корицата на декемврийския брой на сп. Playboy.

Снимки: Цветомир Сарачилов и Ники Христов