Новата колекция на Хайди Клум и Lidl дебютира в Берлин

Известната Вила Риц в германската столица бе домакин на премиерата на втората колекция на топмодела

Новата празнична колекция на Хайди Клум и Lidl дебютира с истински моден спектакъл на едно от най-емблематичните места в Берлин – Вила Риц. Така световноизвестният модел продължи традицията, която постави с премиерата на първата си колекция през септември в Ню Йорк, където представянето на модната линия се превърна в модно събитие.

Новата колекция на Хайди Клум и Lidl дебютира в Берлин

В духа на името на колекцията #LETSCELEBRATE (Да празнуваме) дебютът на модната линия постави началото на празничния сезон, а Вила Риц стана арена на бляскаво Коледно парти. Моделите на Хайди Клум дефилираха с елегантни ежедневни предложения и празнични тоалети по последните модни тенденции. Над 200 гости, сред които известни личности, медии и модни специалисти, бяха първите, които видяха тоалетите с марка Esmara by Heidi Klum.

#LETSCELEBRATE съчетава цветове и елегантни материи в колекция, която включва не само дрехи, но и обувки и аксесоари. От коприна и сатен до пайети и изкуствени кожи, дрехите са създадени с идеята да предложат най-доброто решение за дамите през празничния сезон – без значение дали трябва да се подготвят за семейна Коледна вечеря или за изискано Новогодишно парти. Плюшени палта, стилни топове и нежни рокли с пайети са малка част от акцентите в модната линия на Хайди Клум.

В България новата колекция на световноизвестния модел идва през първата седмица на месец декември във всички 85 магазина Lidl в страната. Едновременно с идването у нас, тя дебютира и в останалите общо 28 държави и над 10 000 магазина на Lidl в цяла Европа.