Ariston S – стъпка на високо

Ботуши и боти с марка Ariston S и a’sМодна къща Аристон С се вдъхнови от онези дами, които искат да привличат внимание не само със стилен тоалет, но и с обувки и аксесоари, които придават завършеност на тяхната визия и излъчване. Специално за тях известната модна къща пуска за пръв път обувки, боти, ботуши и аксесоари от висококачествена естествена кожа с фин дизайн и ново звучене.

Модните тенденции при ботушите и ботите с марка Ariston S и a’s дават огромни възможности за игра на въображението. За разлика от миналата година, когато доминираха натуралните цветове, тази есен ще е с много по-богата палитра – тъмно червено, горско зелено, кафяво, бяло и златно жълто, черно, лилаво или металик - златно, сребърно и бронзово. Дизайнерите не са пропуснали и животинските шарки в желанието си да флиртуват с бъдещите тенденции на токове и подметки. Разнообразието в материите също никак не е малко малко - освен любимите кожа и велур, тази есен ще блестите и в лачени боти.

Усещането е за класическа обувка с новаторски момент при избора на кожа, освежаващи аксесоари и декоративни шевове. Високите токчета доминират дори при ежедневното облекло, а елегантните високи ботуши са абсолютен хит. Комбинацията с яке, колан или ръкавици от лакирана кожа е много ефектна, а съчетани с панталони Ariston S или дънки a’s, стоят фантастично. Почитателите на двете марки определено ще чувстват елегантни и уверени във всяка ситуация.

Ботуши и боти с марка Ariston S и a’sБотуши и боти с марка Ariston S и a’s

Снимки:

1. - 5. Ботуши и боти с марка Ariston S и a’s

Ботуши и боти с марка Ariston S и a’s

Ботуши и боти с марка Ariston S и a’s