„Галинел” открива модна централа в Разлог

На 22-ри септември, понеделник, отваря врати нов изключително луксозен фирмен магазин на „Галинел” в Разлог. Нещо повече – той е единствен по рода си в България – „Галинел” е една от малкото родни модни марки, които не поддържат широка дистрибуторска мрежа. Идеята?! Личен подход към клиента. Всеки клиент, притежаващ облекло от колекциите на марката влиза в „Клубът на Галинел”. „Ние не предлагаме просто дрехи. Ние предлагаме лайф-стайл, стил на живот – заяви Галина Денчева, Главен дизайнер на бранда – където приключението е ключов фактор. Не случайно сме единствената модна къща в България, която пътува на екзотични места, за да заснеме всяка нова колекция – филми, клипове и ревю-спектакли за над 3 000 души са само част от ритъма ни на живот. Всяка наша колекция носи различен етно дух на далечни светове. С нас Вие винаги ще сте на път!”

Етно колани – абсолютния хит за Есен Зима 2008-2009Ризи с множество „нирвюри”, елеци, обкантени с естествена лисица, нахакани каре панталони и над 200-годишни аксесоари от Узбекистан

Френско мохерно букле в комбинация с фина дантела и кристалиСтилни жакардови якета-сака

Снимки: Венцислава Василева и Асен Емилов

1. Етно колани – абсолютния хит за Есен Зима 2008-2009
2. Ризи с множество „нирвюри”, елеци, обкантени с естествена лисица, нахакани каре панталони и над 200-годишни аксесоари от Узбекистан – такава ще е Зима-2009.
3. Френско мохерно букле в комбинация с фина дантела и кристали – това е новото предизвикателство от „Галинел”
4. Стилни жакардови якета-сака