Хайди Клум за препятствията в кариерата си

Хайди Клум е един от най-успешните и красиви супермодели на света с над 25-годишен стаж в модната индустрия. Едва сега обаче 44-годишната манекенка призна пред "Дейли Мейл", че в началото на кариерата си е получила множество откази за участие в дефилета "висша мода", тъй като дизайнерите са я смятали за твърде пълна.

"Когато започнах, в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, бях отхвърляна толкова много пъти... Така и не стигнах до "от котюр" модата, защото бях твърде пълна", разкри пред изданието тя.

Хайди Клум за препятствията в кариерата си

Сега обаче Хайди - която добива най-голяма популярност като един от ангелите на "Виктория сикрет", вече не се притеснява въобще от мнението на хората за тялото й. Тя дори публикува книга албум с включени нейни еротични снимки, демонстрирайки своята увереност в себе си.

"И преди съм позирала гола, но никога не съм показвала снимките на други хора. Сега се чувствам по-уверена, отколкото през 20-те си години. Мисля, че когато бях по-млада бях и по-срамежлива, но сега се научих да се харесвам", сподели манекенката само месец по-рано отново за "Дейли Мейл".

"Сега съм на 43..стомахът ми вече се е разширявал и свивал четири пъти (в резултат на бременността - бел. авт). Кърмила съм четири деца... Обожавам формите си, защото те са си мои. В края на краищата не е важно какво другите мислят за тялото ми, а как се чувствам аз в него. А аз работя за него и се чувствам страхотно", допълни още Клум.

БГНЕС