Звездите от "12А" блестяха в тоалети на Pronovias в Кан

"12А" - премиерният филм на продуцента Дейвид Варод и режисьорката Магдалена Ралчева, беше показан във Фестивалния комплекс в Кан в извънконкурсните програми. Историята на учителката Лина и нейните абитуриенти събра в Palais K комплименти на гости от няколко страни, а най-вече на продуценти и разпространители от Европа, Америка и Индия.

Звездите от

Звездите от

Кинаджиите от Германия проявиха изключителен интерес към "12А", похвалиха се от продукцията. Магдалена Ралчева представи екипа през многобройната публика. С нея, сценариста Николай Колев и Дейвид Варод на сцената излязоха и младите актьори в четирите главни ученически роли - Анелия Мангърова, Велислава Костадинова (в Pronovias 2018 от "Bridal Fashion"), Калоян Минев, Деян Георгиев. Специална фотосесия с колекция Fiesta AV 2018 на Pronovias направи и главната актриса - Радина Кърджилова. Тоалети на Pronovias на червения килим са обличали - дъщерята на Клинт Истууд - Франческа Истууд, испанската актриса - Амая Саламанка, английския продуцент и ТВ звезда - Луис Роу.

Звездите от

Успехът на "12А" беше празнуван с гръм на шампанско на яхтено парти, домакинствано от роден бизнесмен.

Звездите от

Междувременнно в Кан стана ясно, че повелителката на червения килим е Никол Кидман. Австралийската звезда участва с рекордните 4 филма на фестивала, два от които са в конкурсната програма. Извън състезанието носителката на "Оскар" се разписва в сериала на Джейн Кемпиън и научнофантастичната романтична комедия How to Talk to Girls at Parties на Джон Камерън Мичъл, базирана на едноименния разказ на Нийл Гейман.

Купувачи от САЩ, Германия, Индия, Франция дадоха висока оценка на филма, както и гости от Испания и Франция, които споделиха, че отдавна не са гледали такъв филм за истинския живот на младите хора. Восока оценка получи и продуцентът и стилистът - Татяна Педерсен за отличния подбор на всички тоалети във филма.

Звездите от

Лентата на Магдалена Ралчева бе в афиша на десетия фестивал на родното кино в Рим, чиято прожекция се осъществи на 28 май, a вчера с филма бе открит фестивала за европейско кино - "Златната липа " в Стара Загора.

Звездите от

От 14.09.2017 , "12A" стартира по кината в България с бляскава премиера.