Сватбен Каталог Пролет 2017

Уникална рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

Сватбен Каталог Пролет 2017

В новия брой на Сватбен каталог са представени подходящи за пролетния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери, а също и модни предложения за абитуриентския бал. Пролетта е сезон, който предоставя на всички булки отлична възможност да експериментират с цветовете на роклята и аксесоарите към нея.

Сватбен Каталог Пролет 2017

Сватбен Каталог Пролет 2017

Днес, те смело могат да изберат тоалет с най-неочакваните цветове и комбинации – червено, жълто, синьо, розово… Разбира се, дамите, които харесват по-дискретните тонове спокойно могат да заложат на сватбена рокля в бяло, екрю или цвят капучино. Тоалетите, решени в наситени цветни нюанси, по правило, изглеждат много ефектно и на други официални събития, каквито са, например, абитуриентските празници. Пролетта е сезонът на свежестта и обновлението, които придават допълнително, цветно излъчване на всеки един от новите тоалети, а съвременните разбирания за женственост и красота заемат своето представително място в стила на сватбената мода.

Сватбен Каталог Пролет 2017

Сватбен Каталог Пролет 2017

В пролетното издание на Сватбен каталог ще намерите привлекателни оферти за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В списанието ще откриете още богат избор от годежни пръстени, венчални халки, бижута с перли и скъпоценни камъни; сватбени покани и картички за гостите; предложения за подаръците, сватбената листа и медения месец; булчински букети и украси с цветя; сватбени торти и погачи; диджеи, видео и фото услуги; декорации с балони, пироефекти; луксозни лимузини под наем; свежи идеи за грим, прическа и перфектна фигура; много специализирана, но и забавна текстова информация, рецепти за щастлив брак, талони с отстъпки за младоженци.

Сватбен Каталог Пролет 2017

Сватбен каталог се разпространява в цялата страна по павилионите и масите за периодичен печат, а част от снимките могат да се видят и в интернет на адрес: www. svatben-katalog.com

снимки: Demetrios