Горещи новини от мис сИрена - Диневи Ризорт

Вече има 59 участнички, регистрирани за конкурса мис сИрена - Диневи Ризорт. Регистрацията продължава до 10 август. Двадесет и шест момичета ще участват във финалния спектакъл на 29 август в Свети Влас в новия амфитеатър, който се намира в ексклузивния Диневи Ризорт.

Диневи РизортДиневи Ризорт

Избраните момичета ще репетират три дни в курорта Свети Влас, Диневи Ризорт. През свободното си време те ще релаксират на луксозните яхти BAIA.

луксозните яхти BAIAлуксозните яхти BAIA

За участничките във финалното шоу са осигурени много награди. Голямата награда за победителката е предоставена от TM AUTO - чисто нов лек автомобил TOYOTA YARIS с рекламен договор.

TOYOTA YARIS

EXTENDFashion.bg също ще предостави награда - интервю и представяне в Българския моден портал и удължение за коса от 100% естествен косъм на марката HAIRAISERS, Великобритания, с дължина 40-50см и цвят по избор на наградената участничка. Като допълнение към наградата ще бъде прибавена и професионална козметика за грижа от същата марка. Наградата ще бъде предоставена след кратка консултация със стилист от екипа на EXTEND, за уточняване на цвета и дължината на удължението. За повече информация можете да се обърнете към сайта: www.extend-bg.com.

Официален дизайнер на конкурса е модна къща Holiday Sona. Банските костюми ще бъдат предоставени от Делфина. Короните на победителките ще са дело на ALTANBASH.

Снимки:

1. и 2. Свети Влас, Диневи Ризорт

3. и 4. Луксозните яхти BAIA

5. Лек автомобил TOYOTA YARIS, който ще бъде предоставен от ТМ Auto

6. Прически, направени с удължение за коса от 100% естествен косъм на марката HAIRAISERS