Топмодел се отказа от модната си кариера заради музиката

Красивите цигуларки от квартет Hypnotic се радват на ново попълнение и ново парче

Красивата Боряна Бекирова вече е бивш модел. Красавицата реши да се посвети изцяло на музиката, която е нейната истинска страст и посоката, в която би искала да се развива. Боряна е последното съвършено попълнение на женския квартет „Hypnotic”, които имат множество изяви у нас, а от известно време са атрактивните цигуларки в оркестъра на „Шоуто на Азис”.

Мария Новева Боряна Бекирова

Въпреки многобройните призове за Мис и участието в Супермодел на България, Боряна не се чувства призвана да се изявява като манекенка. Красавицата свири на пиано и пее от седем годишна, а на 10 се влюбва в звуците на виолата. От кратката й кариера като модел й е останал единствено стремежът да поддържа перфектна фигура, което прави със спорт и латино танци.

Гергана АлексиеваВпрочем, с моделска визия могат да се похвалят и останалите музикантки в квартет Hypnotic. Ефектните цигуларки, които притаяват дъха на публиката, имат солиден опит в областта на музиката. Освен, че всяка една от тях има академично музикално образование, те са работили и с много известни БГ изпълнители. „Виолата” Боряна е записвала за Иво Папазов – Ибряма, виолончелото на групата Марина Хинова има участие в албумите на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд, цигуларката Гергана Алексиева е записвала цигулки за проектите Ст. Вълдобрев, Графа, Ирина Флорин, Сафо, Дони и Нети, а колежката й Мария Новева е концертирала с различни оркестри в Канада, Германия, Сърбия и др.

Макар и малки на възраст, момичетата от квартет Hypnotic имат големи амбиции в областта на екстравагантните интерпретации на популярни класически мелодии. Красавиците искат да слеят класика и модерност в един уникален микс от шоу, атрактивна визия, ефектни нюанси, съчетани обаче с дълбок смисъл. С въображение, много талант и подчертан индивидуален почерк, те налагат собствен стил в музиката – hypotic. В момента 4-те сексапилни цигуларки са се концентрирали върху работата по новото си парче – „Libertango”. Стаяващата дъха страст и наситеният емоционален заряд на тангото извират по нов и неподозирано вълнуващ начин изпод виртуозните лъкове на инструментите им. Hypnotic ще изпълнят за пръв път новото си парче на 12 юни в “Шоуто на Азис”.

Снимки:

1. Мария Новева
2. Боряна Бекирова
3. Гергана Алексиева
4. Марина Хинова
5. Квартет Hypnotic

Марина Хинова

Hypnotic