Графа придружи Най-красивата абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier на бала й

Уникална рокля от плат на Унгаро подари Аля Милушева на красивата Елена Коларова

На 22-ри май беше балът на Най-красивата абитуриентка за 2008-ма от конкурса на Dir.BG и Astella Atelier Елена Коларова. Организаторите на конкурса сбъднаха мечтата на възпитаничката на Националната Природоматематическа гимназия за един истинкси приказен бал. Козметична процедура Spring Radiance за блясък и красив вид на кожата на лицето подариха ден преди бала на Елена от козметичен салон “Никол”. В деня на бала приятните емоции за Най-красивата абитуриентка започнаха още от обяд, когато елегантната й прическа беше създадена от сръчните пръсти на топ фризьорката Натали. След професионалните грижи на Моден Салон Натали косата на красивата Елена Коларова доби супер бляскав и ефектен вид.За грима й се погрижи невероятната Джулия Ангелова, любимка на голяма част от българските звезди. Елена изживя истински звезден миг, когато видя перфектния си грим в огледалото. Голямата награда за бала впечатли всички. Най-щастлива от красивия си подарък – бална рокля от Astella, разбира се, беше самата абитуриентка Елена Коларова. Роклята е от 100% естествена коприна на Унгаро в огнени, леопардови и кестеняви тонове. Секси гол гръб, изчистен силует и характерното за марката внимание при изпипването на всеки детайл привличаше неудържимо всички погледи към Най-красивата абитуриентка.

Графа придружи Най-красивата абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier на бала й

В сюблимния момент пред бутика на Astella пристигна страхотен Фолксваген Туарег, от който слезе поп звездата Графа. Той беше кавалер за бала на красивата Елена Коларова. Разбира се, най-шумно и весело беше в училището на Елена. Красавицата зашемети всички с невероятната си визия, а много от събралите се да видят бала й по-малки ученички поискаха автограф от нейния кавалер. След купона в училището с коли, украсени с балони, атрактивни джипове и надути клаксони, всички се отправиха към Шератон, където продължиха да се веселят чак до зори.

Графа придружи Най-красивата абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier на бала йГрафа придружи Най-красивата абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier на бала й