Откровена снимка на съпругата на Тръмп украси първа страница на "Ню Йорк пост"

Американският вестник "Ню Йорк пост" публикува на първа страница откровена снимка в цял ръст на съпругата на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

„Никога не сте виждали такава потенциална първа дама”, подчертава изданието. Тази и другите снимки на Мелания Тръмп, също публикувани в броя от неделя, са направени през 1995 година за френското списание „Макс” (Max Magazine). То не излиза от 2006 година. Някои от снимките, както подчертава „Ню Йорк пост” не са публикувани никога по-рано. Вестникът е получил изключителните права върху тях.

Откровена снимка на съпругата на Тръмп украси първа страница на Ню Йорк пост

„Доналд Тръмп смята, че жена му ще бъде образцова първа дама, ето и доказателството за това”, се казва в материала. Отбелязва се, че „дългокраката словенска моделка, известна под псевдонима Мелания К., е била тогава на 25, а откровената фотосесия е осъществена през 1995 година в Манхатън”.

Снимките са на френския фотограф Але дьд Басвил. „Мелания бе просто великолепна, тя е забележителен човек и беше много добра към мен”, разказва той на журналистите от „Ню Йорк пост”. „Мисля, че е много важно да се показва красотата и свободата на жената”, добавя той. „Много съм горд с тези снимки, защото те отразяват красотата на Мелания”.

Вестникът цитира коментар за Тръмп издателски снимки. "Мелани е един от най-успешните модели, тя е имала много фотосесии, включително и за кориците на водещи списания”, казва милиардерът. Тази картина за Европейския списание направих преди да срещна Мелани Европа такива снимки много. обща, те са много на мода. "

46-годишната сега Мелания става Тръмп през 2005 г. Тя е родом от Словения, моминската й фамилия е Кнаус. От 16-годишна тя влиза в модния бизнес. Учи в словенски университет за дизайнер. Живее в Ню Йорк от 1996 г. насам. Активно участва в благотворителни изяви, от 2005 г. работи и за американския Червен кръст.

Още по време на кампанията за президентските номинации в САЩ „АнтиТръмп” група от Републиканската партия разпространи „голи” снимки, които "компрометират" потенциалната първа дама на Щатите.

Тогава под заглавието „Запознайте се с нашата първа дама или …” в интернет пространството бяха разпространени снимки на бившия модел Мелания Тръмп. Кампанията използва фотографии от 2000 г., които са били част от рекламна кампания на кожени палта в британското модно списание GQ.

Продължението на заглавието, което гласи: „или подкрепете Тед Круз” апелираше към републиканците да подкрепят на първичните избори най-силната алтернатива срещу Тръмп – сенаторът от Тексас Тед Круз. Както е известно Тръмп победи в тази част от борбата за Белия дом. БГНЕС