Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова демонстрира пролетно-летните модни тенденции

Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова демонстрира пролетно-летните модни тенденции Красавицата показа горещите модни трендове в ексклузивна фотосесия, реализирана от екипа на Vip Success – фотограф Велислава Каймаканова, грим Силвия Стойчева и стайлинг Теди Велинова.

Ярките момичешки цветове, флоралните мотиви и изразено женственият силует ще бъдат водещи за сезона според вижданията на творческия екип и топ модела на „Визаж”. Гергана Кочанова демонстира всичко това с много сексапил и чувственост, сменяйки няколко визии за екзотичните кадри. „Пролетта и лятото са любимите ми сезони, а тази година те ще бъдат наистина пъстри и забавни! – коментира модните течения Мис България Вселена 2007 – Така всяка жена ще може да изрази своята уникална същност чрез избора на облекло. Самата аз предпочитам спортно-елегантния стил.”

За да попълни пролетно-летния си гардероб топ моделът планира няколкодневен шопинг тур из любимите си бутици в Италия. Тя ще замине за Ботуша със свои приятелки, сред които и най-близката й – плеймейтката Лили Бенина, с която са неразделни.

В Милано красавиците смятат да обиколят любимите си магазини и да се сдобият с последните творения на световните дизайнери, за да се подготвят подобаващо за предстоящите горещи партита на сезона.

„Любимата ми марка е Dolce&Gabbana – сподели Гергана Кочанова – Обожавам роклите от новата им колекция за лятото, които са просто една феерия от цветове! Това ще е много актуално за предстоящия сезон и смятам да се насоча именно към този стайлинг”.

Мис България Вселена 2007 Гергана Кочанова демонстрира пролетно-летните модни тенденции

Гергана признава, че има и особен афинитет към красивите обувки на космически токове, които подчертават перфектно дългите й крака.