Atelier Simon представи нова Haute Couture колекция

Гергана СимеоноваНова Haute Couture колекция на Atelier Simon с дизайнер Гергана Симеонова бeше показана на 4 април 2008 г. в хотел Шератон-гр.София.

Колекцията е специално изработена за представяне в рамките на най-голямото светско събитие в България - Руския Бал. Триста и петдесет VIP гости от българския бизнес елит се наслaдиха на красотата, сексаспила и елегнатността в колекцията на дизайнер Гергана Симеонова. Сред гостите бяха Димитър и Весела Барбукови, Николай и Евгения Баневи, Ветко и Маринела Арабаджиеви и др. Организатор на събитието беше светския хроникьор Евгени Минчев.

Тоалетите са в еденични бройки с много ръчна изработка и богати декорации от кристали и перли Swarowski. Изработени са от висококачествени материи от елитни европейски фабрики, като и Sophie Hallette.

Atelier Simon представи нова Haute Couture колекция Atelier Simon представи нова Haute Couture колекция

Колекцията беше представена от ТОП моделите на България Теди Велинова, Маги Желяскова, Славена Вътова, Гергана Гунчева и Гергана Дончева.

Мениджър маркетинг и комуникации на Attica media (издателите на списанията Grazia, Playboy, Maxim, Joy и O.K.) Силвия Чапарова също избра тоалет на Аtelier Simon за светското събитие.

Atelier Simon представи нова Haute Couture колекцияAtelier Simon представи нова Haute Couture колекция