За булките на лятото

В сезона на сватбите, новият брой на сп. БУЛКА (www.spisankebulka.com) представя свежи предложения за най-вълнуващия ден! Булката на лятото е изключително женствена и ефирна.

За булките на лятото

Нежният й образ е обвит от винтидж нюанс или бохо полъх. За корицата в ролята на "русалки" позират сестрите Куини-Алис и Никол Николови от Visages Model group, облечени с тоалети на Bridal Fashion. Фотографът Александър Нишков е уловил хармонията на противоположностите като ин и ян - Куини е с рокля на Pronovias, изработена от макраме в цвят светло злато с копринени ресни, а Никол е с модел в черно на My Lady от фина дантела Chantilly - Haute Couture изработка с корсетна конструкция, кристали Swarovski и шлейф. Във фотосесията "Focus on the Bride" двете отново са главни героини пред обектива на модния фотограф и представят горещите тенденции за сезона - нюд ефекти или ефирно тату, изящества от дантела, както и обеми за принцеси.

В страниците за грижа и красота ви очакват последните новости в грима, прическите и поддържането на фигурата, а ароматната витрина за Нея и за Него ще ви пренесе в света на изисканите парфюми.

На плажа, сред природата или в града, тържеството ви ще мине по ноти, следвайки идеите и съветите на списанието. Ще научите какво Моминско парти може да си направите и къде, как да забавлявате гостите на сватбата, какви подаръци да получите за новия си дом като направите Сватбена Листа, кои са триковете пред обектива, за да имате най-красивите снимки и още куп полезни неща - само в новия брой на сп. БУЛКА!