Аля Милушева
и
Рока България АД
представиха
уникалната колекция “Astella for Roca”

Тази година лидерът в обзавеждането за баня Roca покани една от най-креативните родни дизайнерки Аля Милушева да създаде колекцията за традиционния моден спектакъл, който се проведе в Археологическия Музей в София на 31.03.2008г. На стилно шоу, изпипано във всеки детайл, станаха свидетели събралите се близо 400 журналисти и гости. Внимание към детайла, креативност, уважение към класическите линии, но интерпретирани с въображение и оригиналност, естественост, чистота и безупречно качество са ключовите думи, около които се обединяват идеите на Astella Atelier и Roca Bulgaria за колекцията.

Astella for RocaAstella for RocaAstella for Roca

Колекцията Astella For Roca е инспирирана от естественото, закачлива и близка до природата. Дизайнерката използва естествени и натурални цветове и материи с преплетена сребърна нишка, която минава през плата като бистра струя вода. Цветовете са класически – тъмносиньо, сребристо с уникални отблясъци, сомон и екрю, ефектно жълто и старо злато. Полите са пищни и ефирни, талията миниатюрна и стилно подчертана – триумфира линията на женското тяло. Красивите панделки са акценти в тоалета и внасят романтичната нотка, традиционен почерк на дизайнерката Аля Милушева. Специални френски дантели са важен елемент в колекцията – те са използвани като закачливи жартиери, бижута или домино, зад което кокетно надничат палави очи.

Astella for RocaAstella for RocaAstella for Roca

С екстравагантни прически на Гого от Арлет и haute couture грим, дело на Надя Сиракова блеснаха моделите за ревюто. Специално за колекцията Astella for Roca дефилира бразилския топмодел Патриция, заедно с най-актуалните и свежи лица на българския моден подиум. Ревюто закри красивата актриса и певица Жени Александрова, която се справи с неподражаема грация с непривичната за нея роля на модел. Манекенките дефилираха под звуците на кавала на известният български музикант Теодосий Спасов и поднесоха много красота и на гостите и почитателите на модата, сред които можеха да бъдат забелязани балерината Маша Илиева, Радослав Янкулов и Димитър Цонев, Ива Екимова с дъщеричката си, съпругата на испанския посланник и др. Колекцията бе презентирана от модния спец проф. Любомир Стойков, който изказа възхищението си от креативността и таланта на Аля Милушева.

Astella for RocaAstella for Roca