Дизайнерският екип „Бипоне®“ направи за пореден път сензационен пробив в Австрия

БипонеЖасмин Вагнер се казва новата „Мис Туризъм Австрия 2008“. Тя ще се появи на грандиозната сцена, изградена специално за това събитие с още 120 участнички от други държави на финалната вечер на третия по големина в света избор на Мис - “Miss Tourism Queen International 2008” в Шанхай.

Дизайнерският екип „Бипоне®“ направи за пореден път сензационнен пробив в Австрия с единствената по рода си покана от самата организаторка и притежателка на правата на конкурса “Мис Туризъм Австрия”. Erika Hölbling отправи поканата към българските дизайнери, творящи в столицата на културата и валса Виена да облекат новата „Мис Туризъм Австрия 2008“ на гала вечер в Шанхай.

Една феноменална медийна вечер на красотата, разкоша и блясъка с над 30 000 посетители. Милиони зрители ще имат възможността да проследят на живо световното телевизионно излъчване. С над 50 телевизионни предавания и над 250 журналистически статии ще бъде отразен изборът на новата “крализа” на туризма.

Последните корекции около вечерната рокля ще бъдат направени, съобразени с нейните мнoгoбройни обществени прояви малко преди отлитането и за Шанхай в ателието на дизайнерското дуо „Бипоне®“, намиращо се в самото сърце на Австрийската солица.

Мис Туризъм Австрия 2008Финалната гала вечер е на 11.4.2008, когато официално ще се оповести новата “Miss Tourism Queen International 2008”. Още на 20.3.2008 г. започва сериозната подготовка, което означава мнoгoбройни фотосесии, заснемане на рекламни филми, хореография, танци, интервюта, бизнес вечери с посланници от цял свят, всекидневни тренировки и подготовки за грандиознато събитие. Най-красивите модели на света ще посетят градове като Pekin, Shouzou, Shanghai, за да заснемат за най-големите концерни, спонсори, производители, дизайнери и модни къщи рекламни клипове и фото сесии, ще вземат участие и в най-големите и значителни модни шоута в Азия, където австрийската държава ще бъде представена от Дизейнерския екип “Бипоне®” с ексклузивната и зашеметяваща вечерна рокля от сияещи и топли медни нишки, докосващи се нежно с дантела и кожа с косъм. Ще бъдат организирани редица културни мероприятия, ще се посетят и туристически забележителности като световно известният “Манастир Шаолин”.

Снимки:

1. Дизайнерският екип „Бипоне®“

2. Жасмин Вагнер, "Мис Туризъм Австрия 2008"