6 момичета ще се борят за титлата Най-красива абитуриентка на 2008

Конкурсът се организира от Dir.bg и Astella Atelier

Доника ДончеваAstella Atelier и Dir.Bg за втора поредна година организират конкурс за Най-красива абитуриентка. Много радости, сълзи и вълнения предизвиква големият конкурс сред момичетата, на които тази година предстои едно от най-важните събития в живота – завършване на училище и незабравимият абитуриентски бал. Dir.BG и Astella Atelier осигуряват на една от тях приказния бал на нейните мечти.

Елена КолароваБлизо 400 момичета взеха участие тази година в предварителната надпревара за голямата награда. 42 от тях бяха селектирани от специалисти от Dir.BG и Astella Atelier и имаха право да се явят на кастинга за полуфинала на конкурса, който се състоя на 16 февруари. Развълнуваните абитуриентки още в 10 часа сутринта дойдоха в шоурума на Astella, където бяха подготвени за дефилето пред журито от руската шоу режисьорка Евгения Трофимчук. Момичетата от София, Шумен, Бургас, Червен бряг и Пловдив показаха най-доброто от себе си, за да имат шанса да сбъднат голямата си мечта – един вълшебен абитуриентски бал. Дизайнерката Аля Милушева, лицензиантката на Mrs. World и Miss Galaxy за България Теодора Колчева, главният редактор на списание Блясък Станислав Дочев, Райна Деницова от Dir.bg и Мис България 2006 Славена Вътова бяха сред членовете на неподкупното жури, което имаше нелеката задача да оцени качествата на кандидатките.

След оживена дискусия, накрая беше направен трудният избор на 6-те момичета, които продължават напред към големия финал. Те са: Доника Дончева, Елена Коларова, Аяда Манселари, Ваня Лазарова, Бирсен Мустафова и Мариела Петрова. Те спечелиха безплатен курс за обучение в новооткрития Фешън колеж на Евгения Трофимчук и ще получат ангажименти за снимки във водещи модни списания и ТВ предавания. Една от тях ще стане Най-красивата абитуриентка на 2008 година. Победителката ще отиде на бала си като истинска светска дама, под светлините на фотографските светкавици в красив тоалет, изработен специално за нея от Astella Atelier.

6 момичета ще се борят за титлата Най-красива абитуриентка на 20086 момичета ще се борят за титлата Най-красива абитуриентка на 2008

6 момичета ще се борят за титлата Най-красива абитуриентка на 20086 момичета ще се борят за титлата Най-красива абитуриентка на 2008

Най-красивата абитуриентка за 2008-ма ще бъде обявена на 14-ти април.

Снимки:

1. Доника Дончева
2. Елена Коларова
3. - 5. Моменти от кастинга
6. Мариела Петрова ( вляво)