Модна седмица в Разлог

Втората вечер на модната седмица в Клуб Хотел Мурите съвпадна със седмия рожден ден на хотела. Вечерта мина с много празнично настроение, шампанско и танци, на фона на фешън дефиле и жива музика.

Модна седмица в Разлог

Чаровната дизайнерка на Оренда Фешън груп Катя Александрова представи новата си колекция дамски рокли за сезон 2016. Изящните модели дефилираха в блестящите вечерни тоалети на Оренда, начело с лицето на модната седмица красивата Жана Янева, мис Вселена 2012 г и любимка на милиардера Доналд Тръмп.

Модна седмица в Разлог

Модна седмица в Разлог

Дизайнерската колекция впечатли с живи цветове, свободно падащи материи, подчертаващи женствеността наред с дълбоки деколтета на гърба. Специален гост беше сървайвърката Силвия Радулова, която също се включи в ревюто, демонстрирайки страхотна спортна форма и сексапил. Приятна изненада беше и колекцията от облекла за езда на шампионката по конен спорт и дамско авто рали Катя Дунева. Красавицата с всестранни таланти успешно се изяви в амплоато на млад дизайнер с колекцията Horse Fashion Edition, вдъхновена от традициите на английските аристократи, изпълнена от луксозни материи и с отлична кройка.

Модна седмица в Разлог

Модна седмица в Разлог

Моделите на Sofia Fashion Week - Мартин Божаков, Христо Нечев и Тервел Борисов представиха френския премиум бранд Vilebriquin, любимите бански на Брад Пит. Младата и перспективна звезда на бг поп музиката Ева зарадва с денс хитовете си. Домакините от Клуб Хотел Мурите се погрижиха за гостите с изискан коктейл, шампанско и огромна празнична торта. Цялата звездна група, заедно с организаторът на събитието Наско Лазаров от ПРофайл и собственика на хотела г-н Стоян Стоянов, духнаха свещичките за годишнината на елегантния хотел, който вече 7 години е място за релакс и забавления на родни ВИП личности. Сред ВИП гостите бяха музикантът Мойсей, брат му Даниил Стойчев, футболистът Славчо Тошев, Мира Добрева, Жоро Торнев, Диляна Попова и др.