Дрехите на Преслава от фотосесията за a’smove ще се продават благотворително

Дрехите на Преслава от фотосесията за a’smove ще се продават благотворителноБившата половинка на дует „Каризма” Миро беше забелязан да флиртува с фолкпевицата Преслава по време на снимки на рекламна фотосесия на a’smove. Оказа се, че той е дошъл специално, за да се види със своята съгражданка, с която дори не са се познавали доскоро. И двамата искрено се забавляваха докато обсъждаха общи познати и места, по които са пели и двамата.

Дни след като издаде най-новия си албум „Не съм ангел”, който е и четвърти самостоятелен албум за кариерата й, красивата брюнетка засне модна фотосесия за реномираната марка.

Специално за най-новата рекламна кампания на a’smove, бе избрана атмосферата на клуб „Соло”, където фолк дивата се преобрази в диско кралица. Самата фотосесия на a’smove беше заснета с благотворителна цел.

Всички дрехи от каталога за сезон пролет / лято 08 г., с които позира певицата ще бъдат разпродадени на аукцион, като приходите ще бъдат предоставени за кампанията „Нашите деца”. Инициативата има за цел да стимулира раждаемостта сред двойките с репродуктивни проблеми като финансира изцяло и безвъзмездно ин витро процедури.

Според сигурни източници една от блузите, с които се снима Преслава, вече е запазена за неин фен. Той е готов да даде 2000 лв., за да притежава дреха носена от неговия кумир.

Дрехите на Преслава от фотосесията за a’smove ще се продават благотворително

Дрехите на Преслава от фотосесията за a’smove ще се продават благотворително