С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008

На 15.01.2008 г. в хотел Кемпински Зографски - София, се проведе поредното самостоятелно ревю на марката SIMON, която вече години наред създава официални и сватбени тоалети, олицетворяващи равновесието между красотата и комфорта, секаспила и елегнатността.

Atelier SIMON има силно присъствие както на българския, така и на международния пазар. Изделията се предлагат в модни бутици в Гърция, Прага, Барселона, София, Благоевград и on-line.
Клиентите на SIMON са от различни краища на света – Америка, Англия, Холандия, Чехия, Словакия, Македония, Гърция, Кипър, Израел и др. Това са клиенти – индивидуалисти, хора със стил, ценящи висококачествената изработка и лукса. Оригиналните и майсторски изработени тоалети на Atelier SIMON, сътворени с много талант и любов от дизайнер Гергана Симеонова предоставят този достъпен лукс.

С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008

Гостите в Кемпински Хотел Зографски видяха не ревю, а изискано соаре, в което топ манекенките на България сред които Росица Иванова, Теди Велинова и Славена Вътова, като истински дами от висшето общество разхождаха царствено тоалетите, а след това присядаха на чаша вино Eduardo Miroglio в компанията на Мистър България 2005 Румен Георгиев и топмодела Мартин Петков. Тежък плюшен килим, кресла със златен обков на мебелен салон Dorian и луксозни лампиони допълваха обстановката, в която дори флуидите прехвърчаха изискано.

С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008

С аромат на страст - това е новата колекция на AtelierSIMON за сезон пролет-лято 2008. Самото име подсказва, каква е цялостната концепция на колекцията- страста във всичките и разновидности. От чиста и нежна до бурна, огнена и изпепеляваща.

Следвайки световните модни тенденции цветовете са ярки, богати, плътни и контрастни. Блясъкът на кристали Swarowski буквално залива тоалетите от тази колекция. Силуетите са издължени, изчистени и същевременно със сложни конструкции и техники, като солей и фризе, допринасящи за изисканост и разкош достоен за червения килим на Холивуд.

С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008

Като художник-живописец интересувайки се от богатството на цветовете и тяхното влияние върху човека, дизайнер Гергана Симеонова пресъсдаде своите усещания към всеки цвят, създавайки тоалети за различните типажи жени. Червен - огнена, жизнена, страстна. Зелен - свежа, уравновесена, изтънчена. Син - кристално чиста и ледено спокойна.Виолет- кокетена, царствена, елегантна. Златисто жълт - топъла, слънчева, весела. Черен - тайствена, загадъчна. Бял - чиста, невинна, непорочна. Общото между всички тези типажи е пропития във всеки тоалет силен, натрапчив и същевременно изискан аромат на страст.

С аромат на страст - това е новата колекция на Atelier SIMON за сезон пролет-лято 2008

Като признание и благодарност към своите клиенти и почитатели на марката SIMON Гергана Симеонова създаде уникалнта авторска колекция бижута от камъни Swarowski, които са естетсвено допълнение към всеки един от моделите. Уникалните цветове и форми на кристалите по изключителен начин се съчетават със сватбените и абитуриентски рокли, за да отразят неповторимостта и романтиката на всеки красив празник. Фино изработените колиета, обици и гривни ненатрапчиво подчертават красотата на женските форми.