Стартира подготовката за
SOFIA FASHION WEEK 2016


Събитието ще бъде още по-мащабно и ще протече в рамките на 5 дни


Родната Седмица на модата все повече доближава традициите на Париж, Ню Йорк или Милано с двете си издания за всеки от модните сезони - Есен/Зима и Пролет/Лято.

Модното събитие Sofia Fashion Week 2016 ще се случи за втори път у нас на територията най-актуалната локация в София - зала EFE Hotel Marinela, а датите за него са 22-26 март 2016 г.


Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016


В петте тематични вечери организаторите от Hotel Marinela и агенция 359 Model & Talеnt обещават събитие, което ще определи модния пазар в България - амбиция, вече доказана с първото издание като класен моден продукт без аналог до момента.

На всички вечери ще присъстват VIP личности от модния и бизнес елит на страната. Ще има и шоурум с коктейл по модела на световните издания на Ню Йорк, Париж и Милано, както и уникални модни партита на различни места в реновирания по последни стандарти Hotel Marinela - Sofia .


Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016


Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016


Второто издание на Sofia Fashion Week 2016 ще предостави възможността за целия период на събитието - 22-26. 03. 2016 г. да има специално обособени търговски площи за дизайнери и марки под формата на елегантни самостоятелни павилиони, аранжирани като модни бутици, чрез които гостите ще могат за закупят или поръчат артикули от съответните марки - Sofia Fashion Week street.

Това ще бъде и един моден диалог между дизайнери и абитуренти, които отблизо ще могат както да изберат своя тоалет за вечерта, така и да се запознаят с актуалните модни тенденции за сезона пролет-лято 2016 г. За тях Sofia Fashion Week street ще работи от 11.00 до 18.00 часа всеки ден от модната седмица.


Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016


Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016


Партньор на събитието ще бъде Code Fashion - медията за топ модните и VIP събития в България. Новините от събитието на едно място, както и видео архив от изминалия сезон на Sofia Fashion Week ще може да намерите и на CodeFashion.bg - специализираният портал за българска и световна мода.

Много скоро на сайта и фейсбук страницата на Sofia Fashion Week 2016 ще разберете и първите изненади, които са подготвили организаторите от Hotel Marinela и 359 model & Talent agency.


Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016


Програмата на Sofia Fashion Week 2016 :


Първата вечер (22.03.2016)
- представяне на световни марки и брандове с представителства в България или специални гости за събитието.

Втората вечер (23.03.2016) - представяне на дизайнери и модни къщи и марки от България и специална за абитуренти.

Третата вечер (24.03.2016) - представяне на млади дизайнери и нови лица от Българската модна сцена.

Четвъртата вечер (25.03.2016) - Haute Couture - вечерта, в която се представя висшата мода от топ дизайнери и висок клас марки от България и Европа.

Петата вечер (26.03.2016) - гала вечер-закриване с ексклузивни ревюта на световни гости и топ световни и Български марки.


Стартира подготовката за SOFIA FASHION WEEK 2016


*** След всяка вечер тематични афтър партита в различни зали и заведения на територията на Hotel Marinela Sofia.