Център за красота “Airini” отвори врати

Родопски масаж с топли керемидки и билкови масла, банята на Клеопатра, както и системата B.D.R. са сред хитовите процедури


Най-новият козметичен център в столицата – “Airini”, отвори официално врати с коктейл-парти, ревю на дизайнерката Петя Димитрова и “AIMS-G celebrity boutique”, както и със запомнящи се демонстрации на козметични процедури. Специален гост на събитието беше проф. д-р Любомир Стойков, който представи домакинята Ирена Петрова – собственик на центъра. В обръщението си към гостите тя заяви: “Категорична съм, че красотата се ражда само на място, което е красиво. Ето защо, когато отида в някой салон, освен преценката за специалистите, която си правя, аз обръщам голямо внимание на детайлите. Забелязвам дизайна, дали салонът е подреден практично или не. Затова реших да създам свой собствен козметичен център, в който да пресъздам своята концепция за красотата.”

По покана на Ирена Петрова дизайнерката Петя Димитрова представи модели от своята най-нова колекция, наречена “Провокация”. Към тоалетите бяха показани аксесоари, предоставени от “AIMS-G celebrity boutique” - обемните дизайнерски чанти на Флориан Деникур и очилата на Лара Боинк.

В комбинация с уникалния интериорен дизайн сред присъстващите пърхаха екзотични пеперуди от единствената в България ферма за отглеждане на тези красиви създания, която е собственост на Олга Ускова.

Центърът за красота “Airini” (“Айрини”) е разположен на площ от 250 кв. м. Името произхожда от английската дума “въздух” (“air”) и е обвързано с философията “фън-шуй”.

Центърът за красота “Airini” предлага фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, ноктопластика, масажи, антицелулитни, отслабващи и моделиращи терапии.

Изключително актуални са спа терапиите. Т. нар. “Баня на Клеопатра” е подходяща за подхранване на кожата, което се постига чрез козе мляко, масло от жожоба, календула и алое вера. Винотерапията балансира нивото на PH и активизира регенерирането на клетките. Процедурата с топъл екомед извлича ненужните токсични вещества и стимулира естествената способност на организма да се самопречиства.

Присъстващите ценители на красотата и луксозния релакс имаха възможност да наблюдават 90-минутната комбинирана система за мезотерапия, микропилинг и лифтинг, наречена B.D.R. (Beauty defect repair), родопски масаж с топли керемидки и билкови масла, както и антицелолитни процедури с най-модерната техника в областта.

Колекцията на младата стилистка Петя Димитрова впечатли със смело разкрепостяване на визията на съвременното градско момиче, без да отнема женственото излъчване и фината елегантност. Дизайнерката залага на играта с материите. Моделите са изработени предимно от трико, използвана е и плетена мрежа от плат. Петя Димитрова търси нетрадиционни форми и кройки. Силуетът е обемен, а внушението за женственост се постига чрез детайлите – деколте тип “лодка”, което подчертава раменете, ръкави тип “ръкавица” или плътно прилепнали по ръката. Дизайнерката трансформира полата и я превръща в полу-панталон (с един или два крачола). Роклите са с дължина до глезена, декорирани са с волани. Облеклата са цветни и изцяло се вписват в контекста на стила “граи”, с който Петя Димитрова описва своите модели. Името е измислено от нея и всъщност представлява разместените букви на думата “игра”.

Сред гостите бяха народната представителка Весела Драганова, баронеса Марияна Гендович, Олга Ускова – председател на Руски бизнес клуб, Деси Банова, Марияна Маринова – водеща на предаването “Шоколад” по ТВ “7 дни” и носителка на титлата “Мисис Бългаия 2007 – Глоуб”, Екатерина Дунева – “Мисис България 2007 – Свят”, Джулия Ангелова – носителка на приза “Златна игла” за най-добър гримьор. Сред моделите, представили колекцията се изявиха и Евелина Кикерезова от предаването “Звезден прах” по ББТ и Петя Велкова от предаването “Жълтини” на Канал 3.

Снимки:
1. Собственичката на център за срасота “Airini” – Ирена Петрова със съпруга си.
2.Марияна Маринова - “Мисис Бългаия 2007 – Глоуб”, Екатерина Дунева – “Мисис България 2007 – Свят”, Ирена Петрова и проф. д-р Любомир Стойков (от ляво на дясно).
3. Ирена Петрова посреща Весела Драганова.
4. Артистичната Дия от “Биг Брадър 3” също уважи откриването на центърът за красота.
5. – 10. Предложенията на младата дизайнерка Петя Димитрова и аксесоарите на “AIMS-G celebrity boutique”.
11. Демонстрация на 90-минутната комбинирана система за мезотерапия, микропилинг и лифтинг, наречена B.D.R. (Beauty defect repair).
12. Специалистите на “Airini” демонстрират родопски масаж с топли керемидки и билкови масла.

Фото: © Божидар Марков

© Любомир Стойков
Всички права запазени!