Антонио Бандерас ще става дизайнер

Антонио Бандерас е твърдо решен да се превърне в един от водещите световни дизайнери и да организира пищни ревюта, за да показва най-новите си творения пред побрана публика.

Антонио Бандерас ще става дизайнер

Холивудската звезда от доста време лансира серия парфюми, на които е и рекламно лице. Той обаче признава, че цял живот е искал да създава изискани тоалети за мъже и жени и че ароматните му постижения не го задоволяват.

За да покаже, че не смята да се конкурира със световноизвестни дизайнери, без да е подготвен, Антонио смята в най-скоро време да се премести да живее в Лондон.

Там 54-годишният испанец ще се обучава на майсторството в създаване на тоалети от висшата мода в английския колеж по изкуство и дизайн Сейнт Мартин.

Бандерас разкрил пред приятели, че много дълго изучавал училищата по дизайн в цял свят. Според него, ако някой иска да пробие във висшата мода, трябва да взима уроци в Англия.

Актьорът признава, че ще му е малко досадно да посещава курсовете по обучение заедно с младите студенти, но смята, че това е задължително, за да успее да стане един от известните дизайнери.